Sailab – MedTech Finland ry:n toimitus- ja maajohtajaverkosto perustettu

Sailab – MedTech Finland ry:n toimitus- ja maajohtajaverkosto perustettu

Uutiset

Terveysteknologian toimiala kasvaa tulevina vuosina voimakkaasti. Samalla sen merkitys sosiaali- ja terveydenhuollon lisäksi muulle yhteiskunnalle työllistäjänä, investoijana ja tutkimuksen ja tuotekehityksen käynnistäjänä vahvistuu entisestään.

Sailab – MedTech Finland ottaa vahvan roolin terveysteknologian tulevaisuuskeskustelussa ja toimintaympäristön kehittämisessä myös suhteessa työ- ja elinkeinopolitiikkaan ja rahoitukseen liittyen.

Sailab – MedTech Finland ry:n toimitus- ja maajohtajaverkosto aloittaa toimintansa helmikuussa 2018. Ensimmäinen tapaaminen ”Ajatuksesta uutiseksi” järjestetään 6.2.2018 kello 8.30 Alma-median vieraana ja toinen tapaaminen 6.3.2018 kello 16.00 Valtioneuvoston linnassa.

Toimitus- ja maajohtajaverkosto kerää yhteen ja tuo esille näkemyksen toimialan yhteiskunnallisesta merkityksestä työllistäjänä, investoijana ja veronmaksajana sekä esittää näkemyksiä päättäjille ja keskeisille siitä, miten investointeja voitaisiin edistää ja lisätä Suomessa ja innovaatioita hyödyntää entistä paremmin.

Toimitusjohtaja- ja maajohtajaverkosto kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Kokoontumiset ovat vapaaehtoisia ja antavat verkoston jäsenille ajankohtaista infoa ja tietoa.

Verkostoon ovat tervetulleita mukaan Sailab -MedTech Finland ry:n jäsenyritysten toimitus- tai maajohtajat. Verkostoon voi ilmoittautua oheisella lomakkeella. Tulevat tapahtumat löydät www.sailab