Sailab – MedTech Finland ry etsii assistenttia

Sailab – MedTech Finland ry etsii assistenttia

Uutiset

Etsimme assistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin.

Tehtävän kuvaus

Assistentin tehtäviin kuuluvat muun muassa tilaisuuksien ja tapahtumien järjestely, asiakashallinnan tehtävät ja sähköisten palveluiden ylläpito, matkavaraukset ja kalenterin hallinta sekä muita, monipuolisia toimistopalvelu-, tietohallinto- ja viestintätehtäviä.

Hakemamme henkilö

Etsimme positiivista henkilöä, jolla on itseohjautuva, huolellinen ja järjestelmällinen työote. Assistenttimme ei pelkää työhön tarttumista tai muutosta, vaan haluaa saada asioita aikaan ja tekee tehtävänsä hyvin ja tarkasti. Hän pitää ihmisistä ja asiakaspalvelusta ja hallitsee myös suuria kokonaisuuksia.

Assistenttimme tuntee asiakashallintajärjestelmiä ja osaa kehittää niitä. Hänellä on sujuva suomen kielen taito sekä suullisesti että kirjallisesti. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä tai tehtävään soveltuva koulutusta.

Tarjoamme

Tarjoamme vakituisen työsuhteen mielenkiintoisella toimialalla. Vaativassa tehtävässä pääsee hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamista sekä ammattitaitoa. Työyhteisömme on pieni, mutta energinen, mukava ja yhdistys kehittyy voimakkaasti. Toimistomme sijaitsee Töölössä.

Kiinnostuitko?
Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 24.11.2017 mennessä sähköpostitse toimitusjohtaja Laura Simik, laura.simik@sailab.fi . Haastattelemme toiselle kierrokselle valitut henkilöt joulukuun alkupuolella ja päätös tehdään 14.12.2017.

 

Sailab – MedTech Finland ry on yli sadan terveysteknologiayrityksen edunvalvonta- ja vaikuttajajärjestö. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää toimintaympäristön ja terveydenhuollon kehittymistä siten, on että potilaille ja sosiaali- ja terveydenhuollolle voidaan tarjota laadukkaita, turvallisia, kustannusvaikuttavia ja uusia sekä innovatiivisia terveysteknologian ratkaisuja ja niihin liittyviä palveluita.