Sailab – MedTech Finland ry:llä 99. jäsentä

Uutiset

Sailab – MedTech Finland ry:n jäseneksi liittyi kolme yritystä lokakuussa 2017.

Vingmed Oy kuuluu Vingmed/ViCare -ryhmään, joka on yksi Pohjoismaiden suurimpia terveydenhuollon jakeluyrityksiä. Vingmed toimittaa tuotteita eri terveydenhuollon alueille, erikoisaloina muun muassa kardiologia, radiologia, kirurgia, välinehuolto ja lääketieteellinen IT/kuvantaminen.

Pulse On tarjoaa terveydenhuollolle puettavia laitteita, joilla voidaan mitata ja analysoida esimerkiksi eteisvärinää ja uniapneaa. Laitteissa käytetyt algoritmit antavat jatkuvaa tietoa potilaan tilasta ja auttavat havaitsemaan muutokset.

Imaqen Oy on suomalainen terveysteknologiayritys, joka kehittää ratkaisuja ja palveluita terveydenhuollon edistämiseksi, erityisesti syövän tunnistamiseksi jo sen varhaisessa vaiheessa. Yrityksen tavoitteena on kehittää turvallinen ratkaisu syövän mahdollisimman varhaiseen toteamiseen.