Diabetesjaoston puheenjohtajaksi valittiin Jyrki Lönnfors

Diabetesjaoston puheenjohtajaksi valittiin Jyrki Lönnfors

Uutiset

Sailab -MedTech Finland ry:n diabetesjaosto kerää yhteen terveysteknologiayritykset, jotka työskentelevät diabeteksen hoidon, seurannan ja haittojen ehkäisemisen parissa.

Tälle työlle on tilausta: Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan Suomessa sairastetaan Pohjoismaista eniten ykköstyypin diabetesta ja kakkostyypin diabeteksessa on raju kasvu.

Diabetesjaosto valitsi puheenjohtajakseen Jyrki Lönnforsin. Jyrki Lönnfors toimii Ascensian maajohtajana. Sihteeriksi valittiin Hanna Pollock, Mediqilta.

”Tulemme jaostossa luomaan tavoitteet ja toimenpiteet, joilla tuomme esille terveysteknologian tärkeää roolia laadukkaassa ja kustannusvaikuttavassa diabeteksen hoidossa. Tätä työtä tulemme tekemään yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.”, toteaa puheenjohtaja Jyrki Lönnfors.

Sailab –MedTech Finland ry:n tavoitteena on, että potilaille ja sosiaali- ja terveydenhuollolle voidaan tarjota laadukkaita, turvallisia, kustannusvaikuttavia ja uusia sekä innovatiivisia terveysteknologian ratkaisuja ja niihin liittyviä palveluita.

”Mukana jaostossa on nyt jo yli kymmenen yritystä ja kaikki Sailab-MedTech Finland ry:n jäsenyritykset, jotka työskentelevät diabeteksen hoitopolkujen kanssa, ovat tervetulleita mukaan tähän yhteistyöhön.” Lönnfors riemuitsee.

”Olemme aloittaneet työskentelyn yhteisten tavoitteiden määrittämiseksi ja nyt on hyvä aika tulla mukaan ja tuoda yrityksenne panos yhteisten tavoitteiden luomiseksi.”, hän jatkaa.

Diabetesjaoston seuraava kokous on 1.11.2017 kello 12.00 alkaen. Ilmoittautumislinkki

Lisätiedot Jyrki Lönnfors, yhteystiedot 040 145 1774, jyrki.lonnfors@ascensia.com