Alere Oy Sailab – MedTech Finland ry:n jäseneksi

Alere Oy Sailab – MedTech Finland ry:n jäseneksi

Uutiset

Alere Oy liittyi Sailab – MedTech Finland ry:n 96. jäseneksi. Alere Oy on vieritestauksen mahdollistaja ja yrityksen vieri- ja pikadiagnostiikkatestit tekevät testauksen mahdolliseksi siellä, missä sitä tarvitaan, esimerkiksi potilaan vierellä.

Sailab – MedTech Finland ry tarjoaa Alere Oy:lle ja muille jäsenyrityksilleen kasvavan yhteisön verkoston, edunvalvontaa ja vaikutusmahdollisuuksia, jäsenalennuksia muun muassa koulutuksista, Sailab Fennica –nimikkeistöstä ja Sailog –tilaus- ja laskunvälitysjärjestelmästä sekä muita jäsenetuja.

Lisätiedot:
Myyntijohtaja Sari Siivonen, Alere Oy, sari.siivonen@alere.com
Toimitusjohtaja Laura Simik, Sailab –MedTech Finland ry, laura.simik@sailab.fi