Sailab – MedTech Finland järjesti Terveys & Talous –päivillä 24-25.8.2017 tietovisan.

Uutiset

Tietovisassa kysyttiin mikä on Sailab –MedTech Finland ja kaikki vastaajat tiesivät että Sailab –MedTech Finland on terveysteknologiayritysten yhdistys, joka edistää innovaatioita ja toimii yhteistyössä terveydenhuollon kanssa. Samoin kaikki vastaajat tiesivät että Sailab Fennicasta löytyy kattavin terveydenhuollon laitteiden ja tuotteiden nimikkeistö ja Sailog-tilaus- ja laskunvälitysjärjestelmä välittää tilaukset, toimitusvahvistukset ja laskut sähköisessä kanavassa, joka hyödyntää kansallista palveluväylää.

Tietovisaan osallistuneita oli paljon. Tällä kertaa Onnettaren suosikki oli oululainen Piritta Mattila. Piritta voitti tietovisan pääpalkinnon eli Haikon lahjakortin kahdelle henkilölle (arvo 170 euroa). Onnittelemme Pirittaa.