Suomen 100-vuotisjuhlien kunniaksi Sailab – MedTech Finland ry:n jäsenyys 100 euroa

Uutiset

Suomi muuttuu vauhdilla. Terveysteknologiayritysten yhteistä ja vahvaa edunvalvontaa tarvitaan muutoksessa enemmän kuin koskaan.

Sote- ja maakuntauudistus etenee, väestö ikääntyy Euroopan maista nopeimmin ja työssäkäyvien määrä vähenee. Kaiken ikäisten työ- ja toimintakyvyn säilyttämisestä tulee entistä tärkeämpää. Uusilla tuotteilla, laitteilla ja ratkaisuilla kehitetään kestävää terveydenhuoltoa ja ihmisten hyvinvointia. Siksi muutoksessa on pidettävä huoli siitä, että terveysteknologiayritysten toimintaedellytykset säilyvät ja kehittyvät.

Tässä työssä Sailab –MedTech Finland ry:llä on merkittävä rooli. Jo yli 40 vuoden ajan yhdistys on tehnyt vahvaa yhteistyötä ja edistänyt alan suositusten sekä ohjeiston kehittymistä. Nyt Sailab – MedTech Finland on siirtymässä uuteen aikaan, jossa terveysteknologiayritykset ovat luomassa tulevaisuutta.

Sailab–MedTech Finland ry vaikuttaa muun muassa sote- ja maakuntauudistukseen, edistää terveydenhuollon arvopohjaisen hankinnan käytäntöjä, luo alan yhteisiä eettisiä ohjeita ja on mukana implementoimassa IVD- ja MD –asetuksia. Lisäksi yhdistys tarjoaa jäsenilleen palveluita kuten esimerkiksi sähköisen tilaus- ja laskunvälitysjärjestelmä Sailogin ja nimikkeistötietopankki Sailab Fennican.

Yhdistyksen jäsenenä yrityksesi pääsee mukaan uudistuvan yhteisön toimintaan ja tapahtumiin sekä ajankohtaisen tiedon lähteille, saa koulutuksia ja palveluita jäsenhinnalla ja on vahvasti vaikuttamassa siihen, että yritysten ääni kuuluu sekä päätöksenteossa että käytännön työssä.

Yhdistyksen jäseneksi ovat tervetulleita kaikki Suomessa toimivat terveysteknologiayritykset, terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden valmistajat, välittäjät ja maahantuojat. Suomen 100-vuotisjuhlien kunniaksi loppuvuoden 2017 jäsenyys maksaa uusille jäsenyrityksille vain 100 euroa ja sillä saa kaikki jäsenedut käyttöönsä. Vuonna 2018 jäsenmaksu peritään normaalisti.

Liittyminen tapahtuu kätevimmin oheisen linkin kautta https://www.sailab.fi/yhdistys/liity-jaseneksi.html

Toivotamme yrityksesi lämpimästi tervetulleeksi jäseneksi ja mukaan terveysteknologian vahvaan, itsenäiseen yhteisöön.

Sailab –MedTech Finland ry:n hallituksen valtuuttamana,

Laura Simik
Toimitusjohtaja
Managing Director
Sailab – MedTech Finland ry