Haku Sailab ry:n hallitukseen käynnissä 7.11.2016 saakka

Uutiset

Sailab ry:n syyskokouksessa 13.12.2016 valitaan yhdistyksen puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet (7) erovuoroisten tilalle vuodelle 2017.

Mikäli yrityksenne haluaa edustajan hallitukseen, toivomme että lähetätte vapaamuotoisen hakemuksen ja lyhyen henkilöesittelyn edustajastanne Sailab ry:n toiminnanjohtaja Laura Simikille sähköpostitse osoitteeseen laura.simik@sailab.fi 7.11.2016 kello 17.00 mennessä.

Hallituksen jäseneltä odotetaan aktiivisuutta, mahdollisuutta osallistua 4-5 hallituksen kokoukseen vuodessa sekä mahdollisten työryhmien työskentelyyn vuoden aikana. Hallituksen jäsenen on oltava Sailab ry:n jäsenenä toimivan yrityksen palveluksessa.

Hallituksen jäsenyys tarjoaa näköalapaikan suomalaiseen päätöksentekoon ja mahdollisuuden vaikuttaa meneillään oleviin asioihin sekä toimintaympäristön muutokseen. Sailab ry tulee vuoden 2017 aikana lisäämään vahvasti tunnettuuttaan ja näkyvyyttään sekä vahvistamaan toimintaansa jäsenyritysten vaikuttajaorganisaationa sekä jäsenyritysten edustajana.