Laura Simik Sailab ry:n toiminnanjohtajaksi 8.8.2016

Laura Simik Sailab ry:n toiminnanjohtajaksi 8.8.2016

Uutiset

Laura Simik on nimitetty Apteekkitavaratukkukauppiaat ATY ry:n
toimitusjohtajaksi ja Sairaala- ja laboratorioalan tavaratoimittajat Sailab ry:n toiminnanjohtajaksi 8.8.2016 alkaen. Simik on vaikuttamistyön ammattilainen, jolla on vahva kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon toimialalta sekä järjestöjen johtamisesta ja kehittämisestä.

ATYn ja Sailabin puheenjohtajisto toivottaa Laura Simikin tervetulleeksi tehtävään:

”Olemme ylpeitä siitä, että Suomessa lääkkeiden ja terveydenhuollon tuotteiden toimitusvarmuus ja saatavuus ovat maailman huippuluokkaa. Toivotamme Laura Simikin lämpimästi tervetulleeksi jatkamaan tärkeää työtä toimialan hyväksi. Haluamme kiittää Antti Vatasta pitkäaikaisesta työstä toimialalla sekä toivottaa kaikkea hyvää eläkepäiville.”

”Terveysalalla on entistä suurempi merkitys Suomen kilpailukyvylle ja työllisyydelle. Ala on myös muutoksessa SOTE-uudistuksen myötä. Haluan, että Sailab ry ja ATY ry koetaan jatkossa yhä tärkeämmiksi terveydenhuollon kumppaneiksi. Yhdistysten edustamien yritysten osaamista ja asiantuntemusta voidaan hyödyntää huomattavasti nykyistä enemmän terveydenhuollon sisältöjä ja toimintatapoja uudistettaessa”, sanoo Laura Simik.

Laura Simik siirtyy tehtävään biolääkeyhtiö AbbVie Oy:n strategisten terveyshankkeiden päällikön tehtävästä. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa Soste ry:n kehittämispäällikkönä, johtanut pääsihteerinä Suomen lukiolaisten Liittoa ja toiminut asiamiehenä  toimihenkilökeskusjärjestö STTK:ssa.

Lisätiedot:

Kai Kaasalainen ja Kimmo Virtanen, ATY ry
Rauno Heikkinen ja Ari-Pekka Naumanen, Sailab ry
Laura Simik, puhelin 040 741 6299