Tapahtumapaikkana hotelli

Tapahtumapaikan on oltava tarkoituksenmukainen ja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tapahtuman sijainti ei voi olla tapahtuman vetonaula (ei lomakohde eikä erityisen korkeatasoinen hotelli).”

Hotelli Kalastajatorpalla järjestetään vuoden ympäri terveydenhuollon yhdistysten koulutuksia. Kalastajatorppa on kokoustiloiltaan tarkoituksenmukainen sekä luennoille että näyttelylle ja sinne pääsee ratikalla Helsingin keskustasta.

Hotellien tähtiluokittelu aiheuttaa haasteita ainakin kansainvälisissä yrityksissä kun compliance päätökset tehdään ulkomailla ja erilaiset netissä olevat varaus- ja arvostelusivustot arvottavat hotelleja. Tapahtumapaikan arviointi perustuu esimerkiksi booking.com -sivuston arvioinnilla.  Mielestäni Kalastajatorppa on hyvätasoinen kokoushotelli, mutta ei mikään erityisen hieno loistohotelli, eikä siitä minun suomalaisin silmin saa kohtuullisuuden periaatteelle epäsuotuisaa mielikuvaa. 

Haluaisimme osallistua näyttelyyn, joka järjestetään terveydenhuoltoalan  koulutuksen yhteydessä 17-18.9.2020 Kalastajatorpalla. Koulutuksen ohjelma on kaikin puolin tieteellinen ja riittävän pitkä. Tapahtumapaikka on yrityksen ulkomailla sijaitsevan compliance-henkilön mielestä liian hieno. Minua on pyydetty kysymään mikä on Sailabin kanta.

Onko Kalastajatorppa Sailabin mielestä sovelias tapahtumapaikka vai luokitteleeko Sailab Kalastajatorpan paikkana ”vetonaulaksi” jonne Sailabin jäsenyritysten ei pitäisi mennä?