Tapahtumapaikka

Olen mukana järjestämässä Suomen Kirurgiyhdistyksen (SKY) ja Suomen Anestesiologiyhdistyksen (SAY) yhteisiä kevätkoulutuspäiviä huhtikuussa 2019.

Koulutuspäivien yhteydessä on aikaisempina vuosina järjestetty näyttely, jossa terveysteknologiayritykset ovat voineet esitellä tuotteitaan. Koulutuspäivien kustannukset on katettu osallistumismaksuilla ja näyttelyn tuotoilla.

Aikaisemmin koulutuspäivät järjestettiin vuoron perään eri puolilla Suomea keskussairaalakaupungeissa. Laadukkaasta ohjelmasta huolimatta osanottajamäärä jäi vuosi vuodelta vähäisemmäksi, minkä vuoksi päätimme järjestää koulutuspäivät viime keväänä Rukalla ja osallistujia saatiinkin paikalle runsaasti. Rukan kokouksen yhteydessä osa näyttelyyn osallistuneista yrityksistä kuitenkin ilmoitti, että he eivät voi jatkossa osallistua näyttelyihin jos kokous järjestetään hiihtokeskuksessa.

Ensi kevään koulutuspäivät on tarkoitus järjestää kokous- ja kongressikeskus Levi Summitissa 4.-5.4.2019. Koulutuksen toteutuminen on osaltaan riippuvainen siitä, että saamme mukaan riittävästi näytteilleasettajia. Suurin osa aikaisempina vuosina mukana olleista yrityksistä on Sailab ry:n jäseniä. Tavoitteenamme on tarjota jäsenillemme laadukasta koulutusta ja päivien ohjelma on hyvin tiivis. Sijainti hiihtomahdollisuuksien äärellä toimii houkuttimena osallistujille lähinnä sen vuoksi, että he voivat jäädä kohteseen koulutuksen jälkeen esim. viikonlopuksi.

Kieltävätkö yhdistyksenne säännöt jäsenyritysten osallistumisen koulutuspäivillemme?