Iltatilaisuudet kolmannen osapuolen järjestämässä tilaisuudessa – Fornan opintopäivät

Fornan opintopäivät pidetään 11-12.10 Helsingin Messukeskuksessa. Iltajuhlaa vietetään tapahtumatalo Bankissa.

Opintopäivien iltajuhlaa olemme miettineet ja jos siellä on ohjelmaa, mutta sisältää juhlaluennon, niin onko se silloin teille mahdollista osallistua opintopäiville ja iltajuhlaan?

Meidän valtakunnaliset opintopäivät pidetään 11-12.10.2018 Messukeskuksessa. Opintopäivien yhteydessä pidetään sairaalatarvike näyttely, johon myydään yrityksille näyttelytilaa. Opintopäivien torstai iltaan kuuluu iltajuhla. Iltajuhla pidetään Tapahtumatalo Bankissa. Iltajuhla kuuluu osallistumismaksuun. Iltajuhlaan on myös kutsuttu sairaalatarvikeyritysten edustajat. Iltajuhlan ohjelmassa on juhlaluento ja juhlassa esiintyy bändi.

Onko tuolla juhlaluennolla tavallaan mitään merkitystä, kun siellä on oheisohjelmaa?

Mitenkä tälläisen asian voi järjestää, että yritykset jotka ovat jäseniä Sailabissa voivat myös osallisitua meidän opintopäiville näytteilleasettajina ja mahdollisesti osallistua iltajuhlaan?

Jos otamme osalllistujilta erillisen maksun, sitä ei sairaanhoitopiirit maksa, vaan jää osallistujan itse maksettavaksi ja tämä ei varmasti ole osallistujien mieleen. Kysessä on yhdistyksemme 30v juhla opintopäivät.