Vastuulliset hankinnat -työpaja suojauksen ja peittelyn sekä henkilöhygienian tuoteryhmille

Tapahtuma siirtyy

Vastuulliset hankinnat -työpaja suojauksen ja peittelyn sekä henkilöhygienian tuoteryhmille

Tapahtuma siirtyy syksylle tarkempi ajankohta varmistuu myöhemmin

Sailab ‒ MedTech Finland ry:n jäsenyritykset ovat tervetulleita KEINO-kehittäjäryhmän järjestämään vastuulliset hankinnat -työpajaan. Tilaisuuden tavoitteena on edistää avointa keskustelua tilaajien ja terveysteknologian toimittajien välillä ja saada yhteinen näkemys aikaiseksi mahdollisesti sovellettavista standardeista ja sertifikaateista.

Tilaisuudessa keskustellaan yhdessä tilaajien ja toimittajien kanssa työryhmissä (kaksi työryhmää: suojaus ja peittely sekä henkilöhygieniatuotteet):

  • Mikä on vastuullisten hankintojen ja tarjonnan nykytila tuoteryhmässä?
  • Mitkä ovat tilaajan/toimittajan haasteet ja pullonkaulat vastuullisten tuotteiden hankinnassa/toimittamisessa tällä hetkellä?
  • Mitä muutosta pitää tapahtua ja on tapahtumassa, jotta saadaan vastuullisempia tuotteita markkinoille ja mukaan hankintoihin?
  • Mitä standardeja ja sertifikaatteja voisi hyödyntää?

 

Keskustelun pohjana toimivat vastuullisuusoppaan tuoteryhmäkortit seuraavilta alueilta:

  • Suojaus- ja sidontatarvikkeet
  • Henkilöhygienian tuotteet

 

Vastuullisuusopas löytyy täältä.

Tilaisuus on maksuton ja siihen sisältyy iltapäiväkahvit. Ilmoittaudu viimeistään 17.3.2020.

 

KEINO-kehittäjäryhmä koostuu sairaanhoitopiirien hankinnoista vastaavista henkilöistä ja vastuullisuusteeman asiantuntijoista. Sailab ‒ MedTech Finland ry tekee yhteistyötä verkoston kanssa, jotta vastuullisuuskriteerit, lääkinnällisten laitteiden saatavuus ja potilasturvallisuus kulkevat sosiaalisen vastuun rinnalla.