Huipputeknologia ja digitalisaatio terveydenhuollossa: vaikuttavuuden hankinta

Microsoft Teams

Huipputeknologia ja digitalisaatio terveydenhuollossa: vaikuttavuuden hankinta

Syksyn Huipputeknologia ja digitalisaatio terveydenhuollossa: vaikuttavat hankinnat -seminaarisarja jatkuu keskiviikkona 10.11.2021 kello 8.00.

Miten terveysteknologian vaikuttavuutta voidaan mitata? Miten vaikuttavuudesta viestitään niin, että sitä voidaan käyttää pätevänä mittarina julkisissa hankinnoissa? Mihin tulee kiinnittää erityishuomiota, kun tehdään vaikuttavuuteen perustuvia hankintoja? Muun muassa näihin kysymyksiin haetaan vastauksia vaikuttavuuden hankinta -seminaarissa. Lisäksi pohditaan terveysteknologian vaikuttavuusarviointi HTA:ta ja laadun huomioimista hankinnoissa.

Puhujina ovat mm. Laura Pitkänen (Valtiovarainministeriö) ja Miia Turpeinen (FinCCHTA).

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille.

Liity tilaisuuteen tietokoneella tai mobiilisovelluksella suoraan 10.11.2021:

Liity tilaisuuteen tästä linkistä

Vaikuttavuuden hankinta -tilaisuuden linkin ja/tai tallenteen tilaus

Health Capital Helsinki, Helsinki Business Hub ja Sailab – MedTech Finland ry järjestävät joka kuukauden toinen keskiviikko kello 8.00–9.30 kaikille kiinnostuneille avoimen Teams-seminaarin. Seminaareissa käsitellään erityisesti julkisia hankintoja ja niiden kehittämistä. Seminaarit ovat maksuttomia.

Taustalla on ajatus siitä, että huipputeknologia ja digitalisaatio ovat keinoja parantaa hoidon laatua, saavutettavuutta ja yhdenvertaisuutta. Ne ovat keinoja nostaa hoitotyön tuottavuutta, joka on avainasemassa, kun ratkomme ikääntyvän väestön ja hoitajapulan haastavaa yhtälöä. Kun tuotamme yksilöllisiä, ennakoivia terveydenhuollon palveluita tehokkaasti, teemme palveluksen niin potilaille, hoitohenkilökunnalle kuin suomalaiselle elinkeinoelämällekin.

Nämä ratkaisut saadaan potilaiden avuksi ja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön yleensä julkisten hankintojen kautta. Miten julkisia hankintoja voisi kehittää entistä osallistavammiksi? Miten vaikuttavuutta voitaisiin mitata? Mitä oppeja voisimme saada muista Pohjoismaista? Miten hankinnat toteutetaan uudessa sotessa?

Muun muassa näihin kysymyksiin saa vastauksia syksyn 2021 seminaarisarjasta.

 

Lisätietoja

Seppälä Lauri

Lauri Seppälä

Elinkeinopoliittinen asiantuntija

+358 40 415 1675