Tulevaisuuden hoitotyö ja kuntoutus: innostus ja ilo 2

Teams

Tulevaisuuden hoitotyö ja kuntoutus: innostus ja ilo 2

Terveysteknologia hoitotyössä ja kuntoutuksessa – mitä hyötyä työhöni? on TEHY ry:n ja Sailab -MedTech Finland ry:n yhteishanke.

Yhteishankkeessa järjestetään keväällä 2021 kuusi tapahtumaa. Tapahtumissa jaetaan malleja, kokemuksia ja tietoa siitä, miten hoitotyön ja kuntoutuksen ammattilaiset jo nyt ympäri Suomea hyödyntävät päivittäisessä työssään terveysteknologiaa. Tapahtumat lisäävät ymmärrystä terveysteknologian ratkaisuista ja mahdollisuuksista, antavat tietoa miten omaa työtä ja osaamista voidaan kehittää, miten työssä tapahtuva koulutus järjestetään ja miten työn kuormittavuutta voidaan vähentää. Tavoitteena on siirtää yhdessä katse kohti terveyden tulevaisuutta.

Tilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia kaikille TEHYn jäsenille, terveysteknologiayrityksille ja muille asiasta kiinnostuneille. Linkki tapahtumaan lähetetään ilmoittautuneille kolme päivää ennen tilaisuutta. Tilaisuudet nauhoitetaan, joten ne ovat katsottavissa myös jälkeenpäin

Kunkin osa-alueen ohjelma julkaistaan vähintään kuukausi ennen tapahtumaa.
Koulutuskokonaisuudet kestävät 2,5 tuntia ja alkavat kello 14.00.

 

Tulevaisuuden hoitotyö ja kuntoutus: innostus ja ilo 2

Ilmoittaudu tapahtumaan tällä lomakkeella. Henkilötietoja ja jäsenyystietoja kerätään vain koulutuskokonaisuutta varten. Niitä käsitellään ja säilytetään lakien ja asetusten mukaisesti. Tiedot tuhotaan koulutuskokonaisuuden jälkeen.