Tiedolla johtaminen terveydenhuollossa: miksi sitä tarvitaan?

Microsoft Teams

Tiedolla johtaminen terveydenhuollossa: miksi sitä tarvitaan?

Health Capital Helsinki, Helsinki Business Hub ja Sailab ‒ MedTech Finland ry yhdistävät voimansa avatakseen keskustelun terveysalan innovaatioista, T&K-toiminnasta ja investoinneista. Me suomalaiset ja terveydenhuoltojärjestelmämme tarvitsemme uutta ajattelua.

Uskomme, että terveydenhuollon digitalisaatio ja huipputeknologian vahva hyödyntäminen tarjoavat meille keinoja parantaa hoidon laatua, saavutettavuutta ja yhdenvertaisuutta. Uusien ratkaisujen avulla voimme nostaa hoitotyön tuottavuutta, joka on avainasemassa, kun ratkomme ikääntyvän väestön ja hoitajapulan haastavaa yhtälöä. Tuottamalla yksilöllisiä, ennakoivia terveydenhuollon palveluita tehokkaasti teemme palveluksen niin potilaille, hoitohenkilökunnalle kuin suomalaiselle elinkeinoelämälle ja työllisyydellekin.

Hyvä uutinen on, että meillä on jo olemassa edellytykset tehdä paljon näiden asioiden hyväksi. Toimintaa kaivataan, ja siihen tarvitaan meitä kaikkia.

Tervetuloa osallistumaan seminaarisarjaamme ja inspiroitumaan mahdollisuuksista! Sarjan toinen osa Tiedolla johtaminen terveydenhuollossa: miksi sitä tarvitaan? järjestetään keskiviikkona 31.3.2021 kello 8.00‒9.45.

Tarkempi ohjelma päivitetään tälle sivulle myöhemmin.

 

Kevään muu aikataulu:

  • Vaikuttavuus ja sen mittaaminen terveydenhuollon hankinnoissa 22.4.2021
  • Innovatiivinen yhteistyö huipputeknologian hankinnoissa 12.5.2021
  • TK-toiminta ja innovaatiot terveydenhuollossa 27.5.2021
  • Kansainvälisiä näkökulmia T&K-toimintaan ja innovaatioihin 15.6.2021

Kunkin tilaisuuden kesto on 8.00‒9.45. Lähetämme kutsun ja ilmoittautumislinkin edellisiin tilaisuuksiin osallistuneille.

Tiedolla johtaminen terveydenhuollossa: miksi sitä tarvitaan?