Terveysteknologian talousseminaari 2022

Musiikkitalo

Musiikkitalo, Mannerheimintie, Helsinki, Suomi

Terveysteknologian talousseminaari 2022

Suomen kansantalouden nykyisillä ja tulevilla haasteilla on vahva kytkös terveydenhuoltoon. Suomi ikääntyy, huoltosuhde heikkenee ja terveydenhuollon kustannus- ja resurssipaineet kasvavat. Hoitohenkilökunnan riittävyys on vaakalaudalla. ​Ihmisten toiminta- ja työkyvyn merkitys kasvaa entisestään. Terveydenhuollossa työn kuormittavuutta on purettava ja työtä uudistettava.

Terveysteknologia tarjoaa edellä esitettyihin haasteisiin ratkaisuja ja innovaatioita. Ala auttaa tuottamaan palveluita aivan uudella tavalla. Tämän kaiken ohella toimialan investointipotentiaali on merkittävä.

Terveysteknologian talousseminaari 2022 järjestetään 16.11. Musiikkitalon Terassilämpiössä. Tapahtumassa pureudutaan huipputason puhujien johdolla Suomen talouden tilaan erityisesti terveydenhuollon näkökulmasta. Samalla pohditaan, millainen on terveysteknologian taloudellinen merkitys.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Ilmoittautuminen tapahtuu sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Jos sinun pitää perua osallistumisesi, voit olla olla sähköpostitse yhteydessä lauri.seppala@sailab.fi.

Ohjelma:

8.30–9.00 Ovet avautuvat, kahvitarjoilu

9.00–9.15 Tilaisuuden avaus
9.15–9.45 Emilia Kullas, johtaja, Elinkeinoelämän valtuuskunta
9.45–10.15 Mika Maliranta, johtaja, Labore

10.15–10.30 Tauko

10.30–11.00 Erja Turunen, Digitaaliset teknologiat -liiketoiminta-alueen johtaja, VTT
11.00–11.45 Paneelikeskustelu
11.45–12.00 Tilaisuuden päätös

Terveysteknologian talousseminaarin ilmoittautuminen

Syötä tietosi oheiseen lomakkeeseen. Sinulle lähetetään syksyllä lisätietoa tapahtumasta. Ilmoittautuminen on sitova. Jos sinun täytyy perua osallistumisesi, olethan sähhköpostitse yhteydessä osoitteeseen lauri.seppala@sailab.fi.
Nimi(Pakollinen)

Terveysteknologian talousseminaari 2022

Musiikkitalo

Musiikkitalo, Mannerheimintie, Helsinki, Suomi