Terveysteknologia hoitotyössä: vajaatoimintaisen sydämen laitehoito

teams

Terveysteknologia hoitotyössä: vajaatoimintaisen sydämen laitehoito

Webinaari nostaa esiin vajaatoimintaisen sydämen laitehoidon ja toimivan hoitopolun roolin sekä sen mitä terveysteknologia (lääkinnällinen laite) hoitotyössä ja kuntoutuksessa merkitsee. Lisäksi tilaisuudessa pureudutaan moniammatillisen työn merkitykseen ja kehittämiseen.

Puhujina tilaisuudessa ovat kardiologi Petri Haataja (Sydänsairaala), tahdistinhoitaja Paula Silvola (Sydänsairaala), tahdistinhoitaja Elina Pennanen (HUS), Anna-Maria Lahdenperä (OYS, kardiologia) sekä Sydänliiton puheenjohtaja, kansanedustaja Paula Risikko.

Webinaariin voivat osallistua kaikki, jotka haluavat tietää enemmän terveysteknologian hyödyntämisestä ja hyvistä hoitokäytännöistä.

Liity tilaisuuteen suoraan oheisesta linkistä 16.9. kello 14.00 tietokoneella tai mobiilisovelluksella:

Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

Tai tilaa tilaisuuden linkki ja/tai tallenne sähköpostiisi:

Tilaisuus on osa Terveysteknologia hoitotyössä ja kuntoutuksessa -webinaarisarjaa, joka on Tehyn ja Sailab -MedTech Finland ry:n yhteinen hanke.

Yhteishankkeen tarkoituksena on:

  • edistää terveysteknologian käyttöä hoitotyössä ja kuntoutuksessa työn kuormittavuuden purkamiseksi ja innovaatioiden varmemmaksi hyödyntämiseksi
  • lisätä osapuolten ymmärrystä ja tietoa osaamis- ja koulutustarpeista sekä hyvistä jo käytössä olevista terveysteknologian käytännöistä.