Terveydenhuoltoa ravistelemassa: Tuula Rajaniemi

Teams

Terveydenhuoltoa ravistelemassa: Tuula Rajaniemi

Terveydenhuollon viheliäiset ongelmat pitää ratkaista uudella tavalla, terveysteknologian rooli on tässä työssä merkittävä.

Terveydenhuoltoa ravistelemassa 14.12.2023 SOITEn terveyden ja sairaanhoidon toimialuejohtaja,  anestesiologian erikoislääkäri Tuula Rajaniemi.

Teamslinkin tilata jäljempää löytyvällä lomakkeella:

Tilaisuuksissa ravistellaan terveydenhuoltoa, terveysteknologiaa ja digitalisaatiota ja ajatuksia ja esitetään ratkaisuja. Mietitään mitä tarvitaan ja mitä voisi tehdä toisin.

Nykyiseen työvoimaintensiiviseen terveydenhuollon malliin ja hoivatarpeen kasvuun ei riitä tekijöitä. Eikä rahaa. Asiat pitää ja voi miettiä uusiksi ja uudella tavoin.

Uudenlaisessa toiminnassa on kyse vahvasti kulttuurin muutoksesta. Siitä, että ajatuksen ituja voi synnyttää, luutuneita ajatuksia ja malleja uudelleen arvioida, ehkä sanoa suoraan ja haastaakin. Saada ihmiset oivaltamaan myös itse. Oli kyseessä sitten soteammattilainen, päättäjä tai terveysteknologiayritys.

Toisaalta kyse on toiminnantavoista ja ohjauksesta. Onko hyvinvointialueiden ohjaus sellaista, että se sallii uudet tavat tehdä asioita? Mitä tarvittaisiin, että katsottaisiin tulevaisuutta eri tavoin? Mitä myös yritykset voisivat tehdä paremmin tai enemmän?

Näitä asioita pohtii 2023 – 2024 aikana sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset teamseissamme.

Terveysteknologialla tarkoitamme lääketieteelliseen käyttötarkoitukseen tarkoitettuja lääkinnällisiä laitteita ja ihmisen ulkopuoliseen diagnostiikkaan tarkoitettuja lääkinnällisiä laitteita. Ratkaisuja on markkinoilla yli 500 000 tuotenimikettä.

Terveydenhuoltoa ravistelemassa Rajaniemi

Nimi(Pakollinen)
Sähköposti(Pakollinen)
Mistä erityisesti haluaisit kuulla?