Terveydenhuollon digitalisaatio -työpaja

Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, Helsinki

Terveydenhuollon digitalisaatio -työpaja

Sailab MedTech Finland ry vahvistaa työtään terveydenhuollon digitalisaatioon, terveysdataan, tekoälyyn ja kyberturvallisuuteen liittyvien asioiden parissa. Tavoitteena on luoda toimialan yhteinen näkemys terveydenhuollon digitalisaation nykytilasta ja kehittämistarpeista sekä yhdistyksen vaikuttamisen painopistealueista.

Terveydenhuollon digitalisaatio -työpajassa jäsenyritysten edustajien on mahdollista osallistua ja antaa syötteitä STMF:n digitalisaatiotyöhön. Tilaisuuden aluksi kuullaan katsaus valmisteilla olevasta kansallisesta ja EU-tasoisesta digitalisaatio-, data-, tekoäly- ja kyberturvallisuussääntelystä. Työpajaosuudessa keskustellaan mm. jäsenyritysten tiedontarpeista terveydenhuollon digitalisaatioon liittyen ja kartoitetaan muutos- ja vaikuttamistarpeita em. teemoihin liittyvässä sääntelyssä ja päätöksenteossa.

Työpajaan ovat tervetulleita kaikki terveydenhuollon digitalisaatiosta kiinnostuneet Sailab – MedTech Finland ry:n jäsenyritysten edustajat. Työpajaan voi ilmoittautua alla olevalla lomakkeella.

Lisätietoa työpajasta ja digitalisaatiotyöstä saa kehittämispäällikkö Mervi Kataiselta, mervi.katainen@sailab.fi.