Huipputeknologia ja digitalisaatio terveydenhuollossa: osallistava hankinta

Microsoft Teams

Huipputeknologia ja digitalisaatio terveydenhuollossa: osallistava hankinta

Syksyn Huipputeknologia ja digitalisaatio terveydenhuollossa: vaikuttavat hankinnat -seminaarisarja aukeaa 8.9.2021 kello 8.00!

Osallistavasta hankinnasta on keskustelemassa Timo Martelius (HUS), Lassi Mäkelä (Medtronic) ja Lotta Oksala (NLY). Tilaisuuden avaa Health Capital Helsingin Juha Paakkola ja keskustelun moderoi Sailab -MedTech Finlandin Laura Simik.

Keskustelussa pohditaan kuinka hankintoja tehdään yhdessä niin, että kaikki sidosryhmät (ostajat, myyjät, kliiniset ammattilaiset ja potilaat) ovat prosessissa osallisina? Miten tätä voisi kehittää? Millaisia työkaluja tähän vuoropuheluun tarvitaan? Miten potilaiden näkökulma saataisiin myös kuulumaan ja milloin se olisi tarpeen? 

Liity tilaisuuteen tietokoneella tai mobiilisovelluksella suoraan 8.9.2021:

Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

Health Capital Helsinki, Helsinki Business Hub ja Sailab – MedTech Finland ry järjestävät joka kuukauden toinen keskiviikko kello 8.00–9.30 kaikille kiinnostuneille avoimen Teams-seminaarin. Seminaareissa käsitellään erityisesti julkisia hankintoja ja niiden kehittämistä. Seminaarit ovat maksuttomia.

Taustalla on ajatus siitä, että huipputeknologia ja digitalisaatio ovat keinoja parantaa hoidon laatua, saavutettavuutta ja yhdenvertaisuutta. Ne ovat keinoja nostaa hoitotyön tuottavuutta, joka on avainasemassa, kun ratkomme ikääntyvän väestön ja hoitajapulan haastavaa yhtälöä. Kun tuotamme yksilöllisiä, ennakoivia terveydenhuollon palveluita tehokkaasti, teemme palveluksen niin potilaille, hoitohenkilökunnalle kuin suomalaiselle elinkeinoelämällekin.

Nämä ratkaisut saadaan potilaiden avuksi ja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön yleensä julkisten hankintojen kautta. Miten julkisia hankintoja voisi kehittää entistä osallistavammiksi? Miten vaikuttavuutta voitaisiin mitata? Mitä oppeja voisimme saada muista Pohjoismaista? Miten hankinnat toteutetaan uudessa sotessa?

Muun muassa näihin kysymyksiin saa vastauksia syksyn 2021 seminaarisarjasta.

 

Lisätietoja

Hollanti Laura

Laura Hollanti

Toimitusjohtaja

+358 40 741 6299