Huipputeknologia ja digitalisaatio terveydenhuollossa: hankinta uudessa sotessa

Microsoft Teams

Huipputeknologia ja digitalisaatio terveydenhuollossa: hankinta uudessa sotessa

Huipputeknologia ja digitalisaatio terveydenhuollossa -seminaarisarja jatkuu keskiviikkona 12.1.2022 kello 8.00!

Miten SOTE-uudistus vaikuttaa julkisiin hankintoihin? Miltä tilanne näyttää eri alueiden hankintaorganisaatioiden näkökulmasta? Entä mitä tapahtuu lainvalmistelun saralla?

Monet julkisin hankintoihin liittyvät kysymykset ovat vielä avoimia, mutta tammikuussa niihin pyritään vastaamaan senhetkisen tiedon mukaan.

Ohjelma (päivitetty 11.1.):

8.00–8.05 Tilaisuuden avaus: Maria Lavonen, Helsinki Partners

8.05–8.30 Suomen Yrittäjät: Henrik Wickström
8.30–8.50 PPSHP: Juha Putkonen
8.50–9.10 Sansia: Janne Naukkarinen
9.10–9.30 Tuomi Logistiikka: Vesa Haapamäki
9.30–9.50 HUS: Timo Martelius
9.50–10.00 Tilaisuuden lopetus

 

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille.

Liity tilaisuuteen tietokoneella tai mobiilisovelluksella suoraan 12.1.2022:

Liity tilaisuuteen tästä linkistä

Huipputeknologia ja digitalisaatio ovat keinoja parantaa hoidon laatua, saavutettavuutta ja yhdenvertaisuutta. Ne ovat keinoja nostaa hoitotyön tuottavuutta, joka on avainasemassa, kun ratkomme ikääntyvän väestön ja hoitajapulan haastavaa yhtälöä. Kun tuotamme yksilöllisiä, ennakoivia terveydenhuollon palveluita tehokkaasti, teemme palveluksen niin potilaille, hoitohenkilökunnalle kuin suomalaiselle elinkeinoelämällekin.

Nämä ratkaisut saadaan potilaiden avuksi ja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön yleensä julkisten hankintojen kautta. Miten julkisia hankintoja voisi kehittää entistä osallistavammiksi? Miten vaikuttavuutta voitaisiin mitata? Mitä oppeja voisimme saada muista Pohjoismaista? Miten hankinnat toteutetaan uudessa sotessa?

Muun muassa näihin kysymyksiin saa vastauksia syksyn 2021 seminaarisarjasta. Health Capital Helsinki, Helsinki Business Hub ja Sailab – MedTech Finland ry järjestävät joka kuukauden toinen keskiviikko kello 8.00–9.30 kaikille kiinnostuneille avoimen Teams-seminaarin. Seminaareissa käsitellään erityisesti julkisia hankintoja ja niiden kehittämistä. Seminaarit ovat maksuttomia.

Ohjelma ja ilmoittautuminen julkaistaan alkusyksystä 2021.