Elinkeinopoliittinen katsaus: julkisten hankintojen vastuullisuushankkeet

Microsoft Teams

Elinkeinopoliittinen katsaus: julkisten hankintojen vastuullisuushankkeet

Sailab – MedTech Finland ry:n elinkeinopoliittinen katsaus järjestetään tiistaina 1.3. klo 8.30–9.00.

Tilaisuudessa käydään läpi viimeisimpiä julkisten hankintojen vastuullisuus- ja kestävyyshankkeita. Esimerkiksi valtiovarainministeriön Hankinta-Suomi on viime aikoina julkaissut ohjemateriaalia vastuullisista, kestävistä ja ympäristöystävällisistä hankinnoista.

Tilaisuudessa pureudutaan siihen, mitä terveysteknologiayritysten on hyvä tietää näistä ajankohtaisista vastuullisuushankkeista. Tämän lisäksi käsitellään myös muita yhdistyksen elinkeinopoliittisen toiminnan ajankohtaisaiheita.

Elinkeinopoliittiset katsaukset järjestetään kuukausittain. Voit jättää alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi, jolloin sinulle lähetetään kevään mittaan kalenterikutsu jokaiseen katsaukseen kesäkuuhun 2022 asti. Jos olet jo ilmoittautunut aiempaan tänä vuonna järjestettyyn katsaukseen, sinun ei tarvitse tehdä uutta ilmoittautumista. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Huom. kalenterikutsua ei toimiteta automaattisena vastauksena vaan tasaisin väliajoin uusille ilmoittautujille. Katsaukseen voi osallistua myös tapahtuma-aikaan suoraan oheisesta linkistä.

Liity tilaisuuteen tästä linkistä