Diabetesjaoston workshop

Sailab -MedTech Finland ry

Mannerheimintie 76, Helsinki, Suomi

Diabetesjaoston workshop

Diabetesta sairastaa Suomessa puoli miljoonaa henkilöä. Diabetes ei ole yhtenäinen sairaus, vaan se voidaan taudinkuvansa tai etiologiansa perusteella jakaa alaryhmiin. Yleisimmät ovat tyypin 1 ja tyypin 2 diabetes.

Nopealla diagnosoinnilla ja hyvällä hoitotasapainolla voidaan ehkäistä moni diabetekseen liittyvistä lisäsairauksista ja elää omaehtoista elämää sairaudesta huolimatta.

Terveysteknologian merkitys diabeteksen diagnosoinnin, hoidon, seurannan sekä haittojen sekä liitännäissairauksien ehkäisyn/hoidon osalta on suuri ja kasvaa jatkuvasti teknologian kehittyessä.

Tämä viesti on tärkeä viedä eteenpäin tulevissa maakuntavaaleissa ja eduskuntavaaleissa. Tästä syystä diabetesjaosto järjestää keväällä kaksi workshoppia diabeteksen kanssa työskenteleville Sailab -MedTech Finland ry:n jäsenyrityksille. Ensimmäinen workshop järjestetään 19.3.2018 ja toinen 9.4.2018.

Diabetesjaostoon on osallistumismaksu, jonka suuruudesta päättää jaosto. Lisätiedot Diabetesjaoston puheenjohtaja Jyrki Lönnfors (jyrki.lonnfors@ascensia.com) tai sihteeri Hanna Pollock (hanna.pollock@mediq.com)

Diabetesjaoston workshop

Sailab -MedTech Finland ry

Mannerheimintie 76, Helsinki, Suomi