Tilaus- ja laskunvälityspalvelu Sailog

Sailab ry:n käynnistämä tilaus- ja laskunvälityspalvelu Sailog kokoaa yhteen terveydenhuollon toimittajat ja tilaajat, mikä helpottaa terveydenhuollon hankintoja ja vähentää virheitä.

Tilaukset ja toimitusvahvistukset sekä laskut kulkevat sähköisessä, kansallista palveluväylää hyödyntävässä ympäristössä ja vähentävät virheitä sekä helpottavat eri toimijoiden välistä työtä. Sailogissa on mukana jo 19 Sailab ry:n suurimmista jäsenistä.

Sailog on turvallinen, varma ja tehokas sekä kaikkia osapuolia hyödyttävä järjestelmä sairaaloiden ja yritysten välille.

Kirjaudu Sailogiin

Sailog liittymis- ja käyttömaksut 2018

Liittymismaksu

  • Sailab – MedTech Finland -jäsenyritys: 13 000 €
  • Terveydenhuollon organisaatio: 0 €
  • Muut: 25 000 €

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Käyttömaksu

  • Kaikki käyttäjäorganisaatiot: 450 €/kk

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Haluatko käyttäjäksi?

Lisätietoja Sailab Fennicasta ja Sailogista antaa toimitusjohtaja Laura Simik.

Simik Laura

Laura Simik

Toimitusjohtaja

+358 40 741 6299

Sailogin käytön etuja

Tilaustoiminnan tehostuminen

Automaation avulla nopeutetaan ja tehostetaan tilausten ja tilausvahvistusten käsittelyä. Siirtyminen sähköiseen tilausvälitykseen vähentää työmäärää käsittelyssä. Hyöty kohdistuu tilausten, tilaus- ja toimitusvahvistusten ja laskujen käsittelyyn.

Virheiden vähentyminen

Manuaalisen tiedonsyötön vähentymisen kautta virheitä on vähemmän laskuissa, tilauksissa ja toimitusvahvistuksissa. Virheiden määrä vähenee ja työpanos voidaan kohdentaa korkeamman lisäarvon tehtäviin.

Yhdenmukainen ratkaisu

Sairaalatarvikkeita ja -laitteita tarjoavat yritykset käyttävät samaa yhtenäistä tapaa tilausten vastaanottamiseen. Ratkaisu asettaa toimittajat samalle viivalle: kilpailu tapahtuu tuotteiden laadulla, hinnalla ja toimitusvarmuudella.

Ratkaisu koko Suomen terveydenhuollon tilauksiin

Organisaatiot pystyvät joustavasti liittymään yhdenmukaisilla menettelyillä sähköiseen tilausvälitykseen, eikä kahdenvälisiä yhteyksiä rakenneta.