MedTech Palvelut MP Oy

MedTech Palvelut MP Oy on Sailab – MedTech Finland ry:n 100 % omistama, kaupallisia palveluja tuottava yhtiö. Asiakkaitamme ovat terveysteknologian tuotteiden ja palveluiden tarjoajat, hyvinvointialueet sekä viranomaiset, kuten esimerkiksi THL.

Palveluitamme ovat MedLoop-osaamiskeskus, joka tarjoaa verkkokoulutuksia ja tapahtumia terveysteknologian parissa työskenteleville sekä Sailab Fennica -nimikkeistötietokanta.

Palveluiden tuottamisessa hyödynnämme pitkäaikaisia kumppaneitamme jatkuvuuden, luotettavuuden ja hyvän laadun varmistamiseksi. Lisäksi käymme aktiivista keskustelua asiakkaidemme kanssa, jotta palvelumme vastaa ajankohtaisia tarpeita.

Olemme luotettava, innovatiivinen ja kustannustehokas kumppani terveydenhuollon toimijoille. Palvelumme auttavat asiakkaitamme pysymään ajan tasalla lainsäädännöstä ja helpottamaan kaupankäyntiä valtakunnallisesti.

Yhteystiedot

 

Mikäli sinulla on kysyttävää Sailab Fennicasta tai olet kiinnostunut yhteistyöstä, otathan yhteyttä asiantuntija Ulla Taavitsaiseen.

Taavitsainen Ulla

Ulla Taavitsainen

Asiantuntija, Sailab Fennica

+ 358 50 546 0583

HUOM! Päivityspyynnöt Sailab Fennicaan tehdään vain palvelupyyntölomakkeen kautta.

Lääkinnällisten laitteiden tietokanta Sailab Fennica

Sailab Fennica on lääkinnällisten laitteiden (terveydenhuollon tarvikkeiden) kattava tietokanta, joka edistää sähköistä kaupankäyntiä ja tiedonsiirtoa.

Lue lisää

MedLoop osaamiskeskus

MedLoop tarjoaa kohdennettuja, laadukkaita verkkokoulutuksia terveysteknologian parissa työskenteleville – ajasta ja paikasta riippumatta.

Laskutustiedot

MedTech Palvelut MP Oy

Käyntiosoite: Eteläranta 10, 00130 Helsinki

Postiosoite:  Eteläranta 10, 00100 Helsinki

Y-tunnus: 0844343-9

Verkkolaskuosoite: : 003708443439

Välittäjä: DABAFIHH

Hallitus

MedTech Palvelut MP Oy

John Ekholm, hallituksen puheenjohtaja
toimitusjohtaja, Mekalasi Oy

Janita Lundahl
Division Manager, B.Braun Group

Kiki di Napoli
Boston Scientific Nordic AB

Marko Tuomela
liiketoimintojen johtaja, Servica Oy

Laura Hollanti
toimitusjohtaja, Sailab – MedTech Finland ry