Viestijä

Ilmoittaja Sailab –MedTech Finland ry

Sijainti Helsinki

Haku päättyy 29.10.2021

Lisätietoja Laura Simik

S-posti rekrytointi@sailab.fi

Haemme vakituiseen työsuhteeseen napakkaa, työorientoitunutta ja aktiivista viestijää. Etsimämme henkilö on ahkera, motivoitunut ja luotettava tekijä. Hän etsii uudenlaisia tapoja kehittää Sailab -MedTech Finland ry:n, sen omistaman MedTech Palvelut Oy:n ja koko terveysteknologian toimialan viestintää entistä paremmaksi ja näkyväksi.

Viestijämme tuntee paloa siihen, että saa nostettua esiin mediassa ja yhdistyksen omissa kanavissa terveysteknologian onnistumistarinoita ja potilaiden kokemaa hyötyä. Hän osaa kerätä ihmisiä yhteen ja innostaa heitä yhteistyöhön.

Viestijällämme on erinomaiset vuorovaikutustaidot, kyky tarttua toimeen ja saattaa työtehtävät myös loppuun. Viestinnän asiantuntijamme on tarvittaessa rohkea, mutta ymmärtää vastuullisen tehtävän vaatimukset. Hän kirjoittaa ja esiintyy sujuvasti, osaa pitää useita lankoja käsissään ja haluaa nostaa viestinnän tulevaisuuden terveydestä uudelle tasolle.

Viestinnän asiantuntijalta/tiedottajalta vaaditaan vähintään loppusuoralla olevia soveltuvia korkeakouluopintoja ja/tai kokemusta vastaavista työtehtävistä. Hän ymmärtää organisaatioviestinnän lainalaisuudet, on tottunut somen hyödyntäjä ja osaa myös rakentaa markkinointia. Tehtävässä suoriutumiseen vaaditaan erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.

Keskeisiä yhteistyökumppaneita tehtävässä ovat jäsenyritysten lisäksi median edustajat, potilasjärjestöt, terveydenhuollon ammattilaiset ja päättäjät.

Sailab -MedTech Finland ry tarjoaa mahdollisuuden edellä kävijyyteen terveyden tulevaisuusviestinnän ja vaikuttamistyön parissa. Vakituisessa työsuhteessa sinulla on mahdollisuus luoda verkostoja, oppia uutta ja kehittyä urallasi. Työyhteisössä työskentelee vakituisesti 5-6 eri vastuualueiden asiantuntijaa, jäsenyrityksiä on yli sata. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä.

Koetko sinä olevasi etsimämme henkilö? Laita hakemus palkkatoiveineen 29.10.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@sailab.fi. Samaan osoitteeseen voi toimittaa myös mahdolliset tehtävään liittyvät kysymykset. Kutsumme hakemusten perusteella osan hakijoista haastatteluun. Työn aloittamisen toivottu ajankohta olisi 01/2022. Työsuhteeseen alkuun sovitaan  4-6 kuukauden koeaika.

Sailab -MedTech Finland ry on terveysteknologiayritysten vaikuttaja- ja edunvalvontajärjestö. Yhdistyksen jäsenet ovat Suomen ja maailman suurimpia terveysteknologiayrityksiä, joiden ratkaisut luovat jo nyt terveyden tulevaisuutta. Terveysteknologian avulla sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset voivat tehdä työtään ja ihmiset voivat elää vammastaan tai terveydentilastaan riippumatta mahdollisimman omaehtoista elämää.

Avoimet työpaikat