Tuotespesialisti

Ilmoittaja Berner Oy

Sijainti Helsinki

Haku päättyy 23.3.2022

Lisätietoja Ilkka Alén

S-posti ilkka.alen@berner.fi

Haemme Berner Medical -liiketoimintayksikköömme kokenutta ja tuloshakuista kirurgian

TUOTESPESIALISTIA

Tehtäväsi on vastata itsenäisesti kirurgian tuotteidemme myynnistä pääasiassa Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla, mutta tarvittaessa myös muualla Suomessa. Asiakkaitasi ovat mm. kirurgit, sairaanhoitajat, välinehuoltajat sekä hankinta-asiantuntijat.

Tässä roolissa rakennat ja kehität asiakassuhteita sekä haet aktiivisesti uusia myyntimahdollisuuksia. Suunnittelet ja toteutat markkinointi- ja koulutusaktiviteetteja sekä käyt aktiivista vuoropuhelua kirurgian päämiestemme, kuten KLS Martinin, Teleflexin ja Scanlanin kanssa. Raportoit tehtävässäsi terveydenhuollon myyntipäällikölle ja teet läheistä yhteistyötä koko myyntitiimin kanssa.

Tehtävässä onnistumisessa auttaa, että sinulla on kaupallista näkemystä ja näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä sekä asiakkuuksien kehittämisestä leikkaussaliympäristössä. Toimit tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti nopeasti kehittyvässä ja muuttuvassa ympäristössä ja haluat myös jatkuvasti kehittää nykyistä tuotevalikoimaamme yhdessä muun tiimin kanssa. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot, mutta nautit myös itsenäisestä työskentelystä. Sujuva suomen ja englannin kielen taito, hyvät ICT-valmiudet ja tehtävään sopiva koulutus auttavat sinua päivittäisten työtehtävien hoitamisessa. Matkustaminen Suomessa ja ulkomailla kuuluvat olennaisena osana toimenkuvaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän innostuneessa ja aktiivisessa tiimissä. Saat kehittää omaa työtäsi ja pääset aidosti vaikuttamaan myös tuotevalikoimaamme.

Lue lisää

Avoimet työpaikat