Tuotespesialisti, urologia, endourologia ja kirurgia -myyntitiimi

Ilmoittaja Mediq Suomi Oy

Sijainti Espoo

Haku päättyy 2.11.2021

Lisätietoja Oskari Reiman

S-posti oskari.reiman@upviser.fi

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 1 mrd. euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen ja tarjota asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja vastaamaan myös tulevaisuuden tarpeisiin. Teemme työtä koko sydämellämme.

Tutustu meihin tarkemmin: www.mediq.fi

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja.
Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä.

Haemme kasvua UpViser Oy:n integraation myötä ja vahvistamme urologia, endourologia ja kirurgia -myyntitiimiämme ja etsimme aktiivista

TUOTESPESIALISTIA

vastaamaan Länsi-Suomen (TYKS ja TAYS erva) alueella nimettyjen tuoteryhmien myynnistä.

Edustamme useita johtavia ja laajasti käytettyjä tuotemerkkejä urologiassa ja kirurgiassa, mm. Boston Scientific, ERBE ja Richard Wolf. Suurimman osan työajastamme vietämme leikkaussaleissa tai muissa toimenpideyksiköissä.

Tuotespesialistina vastaat Länsi-Suomen alueella nimettyjen tuoteryhmien myynnistä ja myynninedistämistoimenpiteistä. Työnkuva on laaja ja monipuolinen; uusasiakashankinnasta asiakassuhteiden ylläpitoon ja käyttökoulutuksiin. Työ on hyvin itsenäistä, joten toivomme sinulta hyvää itsensä johtamista ja aloitekykyä. Tukenasi toimii kokenut myyntitiimi sekä lähin esihenkilösi.

Työhösi sisältyy paljon matkustamista; pääsääntöisesti Suomessa, mutta myös satunnaisesti ulkomailla. Suomessa käytämme matkustamiseen työsuhdeautoa, joten tarvitset voimassa olevan ajokortin.

Toivomme, että sinulla on kokemusta itsenäisestä tuloksellisesta myyntityöstä terveydenhuollon tuotteiden parissa. Sairaalamaailma ja leikkausosasto on sinulle tuttu ympäristö. Taustasi voi olla joko sairaala- tai kaupalliselta puolelta. Ennen kaikkea odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja, halua ottaa vastuuta ja innostusta uuden jatkuvaan oppimiseen. Työ edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa. Asuinpaikkasi olisi hyvä sijaita myyntialueellasi, esim. Turku-Pori-Tampere-akselilla.

Miksi Mediq?
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä, jossa pääset myös sopivassa määrin haastamaan itseäsi. Vaikka työsi on osin itsenäistä, et ole yksin. Saat ympärillesi mukavat kollegat sekä kokeneen ja keskustelevan ilmapiirin. Urologia, endourologia ja kirurgia -myyntitiimissämme työskentelee neljä alan asiantuntijaa. Tukenasi sinulla on oman lähitiimisi lisäksi vahvat ammattilaiset muissa myyntitiimeissä sekä asiakaspalvelu-, markkinointi-, tarjous-, osto- ja huoltotiimeissä.

Tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut em. autoedun lisäksi. Toimistomme sijaitsee Espoon Niittykummussa, jossa meillä on viihtyisät ja modernit tilat.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa tuoteryhmäpäällikkö Oskari Reiman, puh 040 538 3719, ke 20.10. klo 10-12, pe 22.10. klo 12-14 ja ti 26.10. klo 13-15.

Kiinnostuitko? Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Hakuaika päättyy 2.11.2021, mutta aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Liitä mukaan myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lue lisää

Avoimet työpaikat