Tuotespesialisti (sijaisuus)

Ilmoittaja Coloplast

Sijainti Vantaa

Haku päättyy 28.9.2023

Lisätietoja Heidi Mellanen

S-posti fiheme@coloplast.com

Haluatko, että työlläsi on jokin suurempi merkitys? Coloplastilla on markkinoiden parhaat tuotteet ja ratkaisuillamme voimme vaikuttaa postiivisesti ihmisten elämänlaatuun.

Haemme nyt vanhempainvapaan sijaisuuteen tuotespesialistia. Työskentelet HUS ERVA- alueella: Helsingin, Itä-Uudenmaan, Keski-Uudenmaan, Länsi-Uudenmaan, Kymenlaakson, Päijät-Hämeen ja Etelä-Karjalan hyvinvointialueilla. Asut pääkaupunkiseudulla. Työ edellyttää säännöllistä matkustamista ja satunnaisia yöpymisiä hotelleissa.

Vastuullasi on kertakatetrointiin ja suolen toimintaan liittyvien tuotteiden liiketoiminnan kehittäminen pitkäjänteisesti. Olet henkilö, jolla on taito ottaa sujuvasti erilaiset vuorovaikutustilanteet haltuun ja luoda luottamuksellisia asiakassuhteita. Omaksut uudet asiat nopeasti ja tartut tehokkaasti toimeen. Teet työtäsi suunnitelmallisesti ja kunnianhimoisesti ottaen huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Myynnin analysointi ja työn raportointi ovat sinulle tuttuja. Nautit itsenäisestä työskentelystä, mutta pystyt toimimaan hyvin tiimin jäsenenä. Haastehakuisena haluat oppia uutta ja kehittää itseäsi.

Lue lisää

Avoimet työpaikat