Tuotespesialisti, potilasvalvonta

Ilmoittaja Mediq Suomi Oy

Sijainti Espoo

Haku päättyy 5.6.2022

Lisätietoja Asko Heikkilä

S-posti asko.heikkila@mediq.com

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 1 mrd euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen ja tarjota asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja vastaamaan myös tulevaisuuden tarpeisiin. Teemme työtä koko sydämellämme.

Tutustu meihin tarkemmin: www.mediq.fi

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja.
Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä.

Haemme nyt leikkaussali- ja teho-osastohoidon myyntiryhmäämme perhevapaan sijaisuuteen (n. 10 kk)

TUOTESPESIALISTIA

vastaamaan potilasvalvontalaitteiden myynnistä koko Suomen alueella. Tuotevalikoimamme koostuu tunnetuista brändeistä ja asiakkaitasi ovat terveydenhuollon palveluntuottajat.

Tuotespesialistina aikasi kuluu tiiviisti asiakastyössä. Sinun tulee pystyä esittelemään, myymään ja kouluttamaan tuotteita lääkäreille ja hoitohenkilöstölle sekä opastamaan tuotteidemme käytössä. Tunnet sairaalaympäristön ja ymmärrät tuotteisiin liittyviä standardeja. Työnkuvasi on laaja ja monipuolinen; vastaat sinulle nimetyn alueen aktiivisesta myyntityöstä ja myynnin edistämisestä.

Sinulla on kykyä ja osaamista ymmärtää asiakasrajapinnassa tapahtuvia muutoksia ja pystyt reagoimaan niihin tarvittaessa nopeastikin. Onnistut ylläpitämään, kehittämään ja luomaan uusia asiakassuhteita. Suunnittelet ja toteutat markkinointitoimenpiteitä sekä itsenäisesti että yhdessä kollegoittesi kanssa.

Olet sosiaalinen, oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi sairaanhoitaja, jolla voi olla kokemusta ja/tai koulutusta myös kaupallisen puolen tehtävistä tai vähintäänkin palava halu kaupalliseen työhön. Tärkeintä on, että ymmärrät potilasvalvontalaitteiden toimintaa pystyäksesi tukemaan asiakkaitamme tällä saralla. Asuinpaikkasi voi sijaita missä vaan Suomen alueella.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:
• Terveydenhuollon koulutusta, kokemus akuutti- ja tehohoidosta katsotaan eduksi.
• Vahvaa ymmärrystä tuotteidemme kliinisestä käyttöympäristöstä ja asiakassuuntautuneisuutta. Sinun tulee kyetä ammatilliseen keskusteluun avainasiakkaidemme kanssa.
• Aikaansaavaa työskentelytapaa ja kykyä päätöksentekoon.
• Paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja.
• Yhteistyötaitoja, sinnikkyyttä ja joustavuutta.
• Kykyä luoda ja ylläpitää tuloksellisia asiakassuhteita.
• Kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
• Ajokorttia ja matkustusvalmiutta.
• Englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä. Tukenasi sinulla on yrityksen osaavat ammattilaiset asiakaspalvelun, markkinoinnin, oston ja huollon organisaatioissa. Leikkaussali- ja teho-osastohoidon myyntitiimissä on kahdeksan alan asiantuntijaa, joten vaikka tuotespesialistin työ on itsenäistä, et ole yksin. Tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut ja autoedun. Toimipisteemme sijaitsee Espoossa, jossa meillä on viihtyisät ja nykyaikaiset toimitilat.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Asko Heikkilä, asko.heikkila@mediq.com tai puh. 020 112 1776, 24.5. klo 14-15 ja 25.5 klo 14-15.

Kiinnostuitko? Toivottavasti kuulemme sinusta pian!
Hakuaika päättyy 5.6.2022, mutta aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Liitä mukaan myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lue lisää

Avoimet työpaikat