Tuotespesialisti/päällikkö – leikkaussalin instrumentit

Ilmoittaja OneMed Oy

Sijainti Helsinki

Haku päättyy 16.6.2022

Lisätietoja Eini Tiihonen

S-posti eini.tiihonen@onemed.com

Etsimme tuotespesialistia/päällikköä vastaamaan leikkaussali instrumenttien myynnistä. Valikoimaan kuuluvat useamman toimittajan moni- ja kertakäyttöiset leikkaussali- ja endoskopiainstrumentit. Lisäksi haettava tuotespesialisti/päällikkö vastaa tutkimuspöytien ja -tuolien myynnistä asiakkaillemme. Monipuolinen työnkuva pitää sisällään varsinaisen myyntityön lisäksi kouluttamista, uusien tuotteiden lanseerausta, tarjousten tekemistä, kontaktien ylläpitämistä niin asiakkaisiin kuin päämiehiinkin sekä erilaisia raportoinnin ja markkinoinnin toimenpiteitä.

Edellytämme terveydenhuollon peruskoulusta ja mielellään työkokemusta leikkaussalista. Arvostamme kokemusta myynnin ja/tai kouluttamisen saralta, mutta olemme myös valmiit valmentamaan sinusta vahvan myynninosaajan. Tuotespesialistina toimiminen edellyttää matkustamista koko Suomessa painottuen kuitenkin Etelä-Suomeen. Siksi toivomme, että asut pääkaupunkiseudulla/ Etelä-Suomessa.

OneMed Oy tarjoaa valitulle henkilölle kiinnostavan ja itsenäisen tehtäväkentän, jossa näyttää kykynsä. Meillä on organisaatio, joka tarjoaa täyden tukensa tehtävässä menestymiselle, sekä parhaat tuotteet ja asiakaskunta. Otatko haasteen vastaan?

Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Eini Tiihonen puh. 0400 809 603.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen + CV 15.6. mennessä osoitteella recruitment@onemed.com. Laita viestiin otsikoksi ”tuotespesialisti/päällikkö instrumentit”

Lue lisää

Avoimet työpaikat