Tuotespesialisti/päällikkö eläinten terveydenhoito

Ilmoittaja OneMed Oy

Sijainti Helsinki

Haku päättyy 15.6.2022

Lisätietoja Eini Tiihonen

S-posti eini.tiihonen@onemed.com

Etsimme eläinten terveydenhoidon tarvikkeiden ja laitteiden myyntityöhön sinua, joka rakastat sekä eläimiä että myynti- ja asiakastyötä. Tuotespesialistin/päällikön tehtävässä tulet vastaamaan eläinten terveydenhuollon tarvikkeiden sekä -laitteiden myyntityöstä – itsenäisesti, mutta kuitenkin osana kokenutta tiimiä. Myyntityö pitää sisällään niin uusien asiakkaiden tavoittamista kuin jo olemassa olevien suhteiden ylläpitoa, tarjousten tekemistä ja mm. messuille osallistumista. Yksi tärkeä osa työstä on myös myydä kokonaispalvelumallia ns hyllytyspalvelua isoimmille asiakkaillemme. Tehtävä edellyttää matkustamista koko Suomessa painottuen kuitenkin Etelä-Suomeen.

Toivomme sinulta vahvaa ammattiosaamista myynnin ja/tai eläinten terveydenhoidon alueelta. Menestystä tukee kaupallinen, tekninen ja/tai terveydenhuollon koulutus. Hyvät tietotekniset valmiudet helpottavat tehtävässä toimimista. Lisäksi tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvää kielitaitoa suomeksi ja englanniksi sekä positiivista tuloshakuista mieltä. Arvostamme pirteää hymyä ja asiakaspalvelu-asennetta myös tiukoissa tilanteissa.

Meillä on äärimmäisen mukavat asiakkaat ja hyvät tuotteet. Tässä tehtävässä pääset keskittymään myyntityöhön ja oma hyvin tehty työ on selkeästi nähtävissä. Positiivisia haasteita on tarjolla. Olet tervetullut joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Eini Tiihonen, puh. 040 0809603

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV 15.6. mennessä osoitteella recruitment@onemed.com. Laita viestin otsikoksi ”Tuotespesialisti/tuotepäällikkö eläinlääkintätarvikkeet”

Lue lisää

Avoimet työpaikat