Tuotespesialisti, leikkaussalituotteet

Ilmoittaja Mediq Suomi Oy

Sijainti Espoo

Haku päättyy 14.12.2021

Lisätietoja Marika Tiirikainen

S-posti marika.tiirikainen@mediq.com

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 1 mrd. euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen ja tarjota asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja vastaamaan myös tulevaisuuden tarpeisiin. Teemme työtä koko sydämellämme.

Tutustu meihin tarkemmin: www.mediq.fi

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja.
Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä.

Haemme kirurgia, välinehuolto ja anestesia –myyntiryhmään

TUOTESPESIALISTIA

vastaamaan erityisesti leikkaussalissalituotteiden myynnistä omalla tuotealueellasi. Tuotevalikoima koostuu tunnetuista brändeistä. Asiakkaitasi ovat terveydenhuollon palveluntuottajat.

Tuotespesialistina aikasi kuluu tiiviisti asiakastyössä. Sinun tulee pystyä esittelemään ja myymään tuotteita lääkäreille ja hoitohenkilöstölle sekä kouluttamaan ja konsultoimaan tuotteidesi käyttöä. Tunnet leikkaussaliympäristön ja leikkaussalisuojautumisen periaatteen ja ymmärrät vaihtuvat standardit ja luokitukset.

Sinulla on kykyä ja osaamista ymmärtää asiakasrajapinnassa tapahtuvia muutoksia sekä myös reagoida niihin tarvittaessa nopeastikin. Kykenet hahmottamaan tuotealueen trendejä. Pystyt ylläpitämään, kehittämään ja luomaan uusia asiakassuhteita. Suunnittelet ja toteutat markkinointitoimenpiteitä itsenäisesti sekä yhdessä kollegoidesi kanssa.

Olet sosiaalinen, oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva, etkä pelkää ottaa haasteita vastaan.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi sairaanhoitaja, jolla voi olla kokemusta ja/tai koulutusta myös kaupallisen puolen tehtävistä. Sinulla on mielellään kokemusta julkisesta hankintaprosessista ja /tai julkisista tarjouksista. Tärkeintä kuitenkin on, että ymmärrät asiakkaan työtä leikkaussalissa, pystyäksesi tukemaan heitä tuotteidemme käytössä.

Edellytämme:
• Terveydenhuoltoalan koulutusta
• Vahvaa ymmärrystä tuotteidemme kliinisestä käyttöympäristöstä ja vahvaa asiakassuuntautuneisuutta; sinun tulee kyetä ammatilliseen keskusteluun avainasiakkaiden kanssa
• Kokemusta leikkaussalityöskentelystä ja/tai kokemusta leikkausaleissa käytettävien tuotteiden myynnistä viimeisen 10 vuoden aikana
• Aikaansaavaa työskentelytapaa ja kykyä päätöksentekoon
• Kaupallista ajattelua ja näkemystä tuotealueen kehittämiseen
• Matkustusvalmiutta erityisesti kotimaassa ja tarvittaessa ulkomailla
• Ajokorttia
• Hyviä vuorovaikutustaitoja
• Oma-aloitteisuutta, sinnikkyyttä ja joustavuutta
• Kykyä luoda ja ylläpitää tuloksellisia asiakassuhteita
• Office-ohjelmien osaamista ja tietoteknisiä taitoja
• Hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Arvostamme kokemusta terveydenhuollon tuotteiden menestyksekkäästä myynnistä.

Asiakkaasi sijaitsevat pääsääntöisesti Etelä-Suomessa, joten asuinpaikkasi olisi hyvä sijaita lähellä pääkaupunkiseutua.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä. Tukenasi sinulla on yrityksen vahvat ammattilaiset asiakaspalvelun, markkinoinnin, oston ja huollon organisaatioissa. Tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut ja autoedun. Toimipisteemme sijaitsee Espoossa, jossa meillä on viihtyisät ja modernit toimitilat.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Marika Tiirikainen Puh. 020 112 1748. Olen parhaiten tavoitettavissa tiistaina 7.12. kello 15 – 16 tai torstaina 9.12. kello 9 – 10.

Kiinnostuitko? Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Hakuaika päättyy 14.12.2021, mutta aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Liitä mukaan myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lue lisää

Avoimet työpaikat