Tuotespesialisti, leikkaussalilaitteet ja potilasvalvonta

Ilmoittaja Mediq Suomi Oy

Sijainti Espoo

Haku päättyy 12.8.2022

Lisätietoja Asko Heikkilä

S-posti asko.heikkila@mediq.com

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 1 mrd. euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen ja tarjota asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja vastaamaan myös tulevaisuuden tarpeisiin. Teemme työtä koko sydämellämme. Tutustu meihin tarkemmin: www.mediq.fi

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä.

Haemme nyt leikkaussali- ja teho-osastohoidon myyntiryhmäämme

TUOTESPESIALISTIA

vastaamaan kirurgisten leikkaussalilaitteiden sekä potilasvalvonnan myynnistä koko Suomen alueella.

Tehtävässä toimit osana leikkaussalilaitteiden ja potilasvalvonnan myyntiryhmää. Tuotespesialistina vastaat oman tuotealueesi aktiivisesta myyntityöstä ja myynnin edistämisestä. Työnkuva on laaja ja monipuolinen. Työsi on suunnitelmallista asiakasyhteistyötä ja markkinointitoimenpiteiden toteuttamista. Tuotteiden käyttökoulutuksen ja käytön opastukset ovat tärkeä osa tuotespesialistin työnkuvaa. Mediqissä jokainen on oman työnsä laatupäällikkö.

Toivomme, että sinulla on kokemusta asiakastyöstä terveydenhuollon tuotteiden parissa ja tuotetuntemusta leikkaussali- ja tehohoitotyöstä. Asuinpaikkasi voi olla missä vaan Suomen alueella.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää
• matkustusvalmiutta
• aikaansaavaa työskentelytapaa ja kykyä päätöksentekoon
• positiivista otetta toimintaan
• paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja
• yhteistyötaitoja
• sinnikkyyttä ja joustavuutta
• englannin kielen taitoa
• vahvaa asiakassuuntautuneisuutta
• kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• koulutustausta joko kaupallinen ja/tai sairaanhoidollinen
• kokemus leikkaussalityöstä katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän kansainvälisessä ja osaavassa yrityksessä. Tukenasi sinulla on yrityksen osaavat ammattilaiset asiakaspalvelun, markkinoinnin, oston ja huollon organisaatioissa.

Tunnistatko itsesi kuvauksesta? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään 12.8.2022.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Asko Heikkilä, puh 040 144 7870, ma 8.8.2022 klo 15-16 ja ti 9.8.2022 klo 15-16.

Lue lisää

Avoimet työpaikat