Tuotespesialisti, leikkaussali- ja teho-osastohoidon myyntiryhmä

Ilmoittaja Mediq Suomi Oy

Sijainti Espoo

Haku päättyy 30.9.2021

Lisätietoja Asko Heikkilä

S-posti asko.heikkila@mediq.com

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 1 mrd. euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen ja tarjota asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja vastaamaan myös tulevaisuuden tarpeisiin. Teemme työtä koko sydämellämme. Tutustu meihin tarkemmin: www.mediq.fi

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja.
Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä.

Vahvistaaksemme myyntiämme, haemme kahta
TUOTESPESIALISTIA
leikkaussali- ja teho-osastohoidon myyntiryhmäämme.

Toinen tuotespesialisti tulee toimimaan kirurgisten leikkaussalilaitteiden sekä potilasvalvonnan parissa ja toinen Hillrom-tehohoitosänkyjen sekä Trumpf-leikkaustasojen parissa. Molemmissa tehtävissä myyntialue kattaa koko Suomen.

Tehtävässä toimit osana leikkaussalilaitteiden ja potilasvalvonnan myyntiryhmää ja vastaat oman tuotealueesi myynnistä Suomessa. Työnkuva on laaja ja monipuolinen, kattaen tehtäviä myynnistä ja myynninedistämistoimenpiteistä käyttökoulutuksiin ja -opastuksiin. Tärkeä työparisi on tuotepäällikkö sekä myyntipäällikkö, joka toimii esihenkilönäsi.

Koska tehtävä on osin itsenäinen, toivomme, että olet hyvä johtamaan itse omaa työtäsi proaktiivisesti sekä omaat yhteistyötä rakentavan työotteen sekä asiakkaiden että työkavereiden kanssa. Työhön sisältyy paljon matkustamista (pääsääntöisesti Suomen sisällä, mutta satunnaisesti matkoja voi tulla päämieskoulutuksiin myös ulkomaille, joten englanninkieli on hyvä hallita). Nykytilanteessa myös etätapaamisten järjestäminen asiakkaiden kanssa on tärkeä osa työtäsi. Matkustamiseen Suomen sisällä käytämme työsuhdeautoa, joten tarvitset voimassa olevan ajokortin.

Toivomme, että sinulla on kokemusta asiakastyöskentelystä terveydenhuollon tuotteiden parissa ja/tai vahva tuotetuntemus leikkaussali- ja tehohoitotyöstä. Taustasi voi olla joko kaupallinen ja/tai sairaanhoidollinen. Asuinpaikkasi voi olla missä päin Suomea tahansa.

Miksi Mediq?
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä, jossa pääset myös sopivassa määrin haastamaan itseäsi. Vaikka työsi on osin itsenäistä, et ole yksin. Saat ympärillesi mukavat kollegat sekä kokeneen ja keskustelevan ilmapiirin. Leikkaussali- ja teho-osastohoidon myyntitiimissämme työskentelee kahdeksan alan asiantuntijaa. Tukenasi sinulla on oman tiimin lisäksi vahvat ammattilaiset asiakaspalvelu-, markkinointi-, tarjous-, osto- ja huoltotiimeissä.

Tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut em. autoedun lisäksi. Toimistomme sijaitsee Espoon Niittykummussa, jossa meillä on viihtyisät ja modernit tilat.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Asko Heikkilä, puh 020 112 1776, to 16.9.2021 klo 14-16 ja to 23.9.2021 klo 14-16.

Kiinnostuitko? Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Hakuaika päättyy 30.9.2021, mutta aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Kerrothan hakemuksessasi, kumpi tuotealue olisi sinulle mieluinen ja miksi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Tervetuloa Mediqille!

Lue lisää

Avoimet työpaikat