Tuotespesialisti, kirurgia-, välinehuolto- ja anestesia-myyntiryhmä

Ilmoittaja Mediq Suomi Oy

Sijainti Espoo

Haku päättyy 23.10.2022

Lisätietoja Niko Majlund

S-posti niko.majlund@mediq.com

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 1 mrd. euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen ja tarjota asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja vastaamaan myös tulevaisuuden tarpeisiin. Teemme työtä koko sydämellämme.

Tutustu meihin tarkemmin: www.mediq.fi

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä.

Haemme kirurgia-, välinehuolto- ja anestesia-myyntiryhmään

TUOTESPESIALISTIA

vastaamaan erityisesti leikkaussalituotteiden myynnistä omalla tuotealueellasi. Tuotevalikoima koostuu tunnetuista brändeistä. Asiakkaitasi ovat terveydenhuollon palveluntuottajat.

Tuotespesialistina aikasi kuluu tiiviisti asiakastyössä, ja asiakkaasi sijaitsevat koko Suomen alueella. Sinun tulee pystyä esittelemään, myymään ja kouluttamaan tuotteita lääkäreille ja hoitohenkilöstölle sekä konsultoimaan tuotteiden käyttöä. Tunnet leikkaussaliympäristön ja leikkaussalisuojautumisen periaatteen ja ymmärrät vaihtuvat standardit ja luokitukset.

Sinulla on kykyä ja osaamista ymmärtää asiakasrajapinnassa tapahtuvia muutoksia sekä pystyt myös reagoimaan niihin tarvittaessa nopeastikin. Kykenet hahmottamaan tuotealueen trendejä. Pystyt ylläpitämään, kehittämään ja luomaan uusia asiakassuhteita. Suunnittelet ja toteutat markkinointitoimenpiteitä sekä itsenäisesti että yhdessä kollegoidesi kanssa.

Olet sosiaalinen, oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva, etkä pelkää ottaa haasteita vastaan.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi sairaanhoitaja, jolla voi olla kokemusta ja/tai koulutusta myös kaupallisen puolen tehtävistä. Sinulla on mielellään kokemusta julkisesta hankintaprosessista ja /tai julkisista tarjouksista. Tärkeintä kuitenkin on, että ymmärrät asiakkaan työtä leikkaussalissa, pystyäksesi tukemaan heitä tuotteidemme käytössä.

Edellytämme:
– Terveydenhuollon koulutusta
– Vahvaa ymmärrystä tuotteidemme kliinisestä käyttöympäristöstä ja vahvaa asiakassuuntautuneisuutta. Sinun tulee kyetä ammatilliseen keskusteluun avainasiakkaiden kanssa.
– Kokemusta leikkaussalityöskentelystä ja/tai kokemusta leikkausaleissa käytettävien tuotteiden myynnistä viimeisen 10 vuoden aikana
– Aikaansaavaa työskentelytapaa ja kykyä päätöksentekoon
– Kaupallista ajattelua ja näkemystä tuotealueen kehittämiseen
– Matkustusvalmiutta erityisesti kotimaassa ja tarvittaessa ulkomailla
– Ajokorttia
– Hyviä vuorovaikutustaitoja
– Oma-aloitteisuutta, sinnikkyyttä ja joustavuutta
– Kykyä luoda ja ylläpitää tuloksellisia asiakassuhteita
– Office-ohjelmien osaamista ja tietoteknisiä taitoja
– Hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Hyvä suullinen ja kirjallinen ruotsin kielen taito lasketaan eduksesi. Lisäksi arvostamme kokemusta terveydenhuollon tuotteiden menestyksekkäästä myynnistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä. Tukenasi sinulla on yrityksen osaavat ammattilaiset asiakaspalvelun, markkinoinnin, oston ja huollon organisaatioissa.

Tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut ja autoedun. Toimipisteemme sijaitsee Espoossa, jossa meillä on viihtyisät ja nykyaikaiset toimitilat.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Niko Majlund puh. 020 112 1689. Niko on parhaiten tavoitettavissa maanantaina 17.10. kello 15 – 15.45 tai torstaina 20.10. kello 9 – 10.

Kiinnostuitko? Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Hakuaika päättyy 23.10.2022, mutta aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Liitä mukaan myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lue lisää

Avoimet työpaikat