Tuotespesialisti, haavanhoito ja alipainehaavanhoito

Ilmoittaja Mediq Suomi Oy

Sijainti Espoo

Haku päättyy 16.8.2021

Lisätietoja Antti Tapanila

S-posti antti.tapanila@mediq.com

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 1 mrd euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen monessa maassa. Teemme työtä koko sydämellämme.

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja. Tutustu meihin: www.mediq.fi

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä. Myyntitehtävien lisäksi meillä löytyy vahvoja ammattilaisia asiakaspalvelun, markkinoinnin, oston, logistiikan, taloushallinnon ja huollon organisaatioissa.

Haemme nyt haavanhoidon ja alipainehaavanhoidon tuotteiden

TUOTESPESIALISTIA

vastaamaan ensisijaisesti Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirien myynnistä. Tuet myös HUS- alueen myyntiämme.

Tehtävässä toimit osana haavanhoidon ja alipainehaavanhoidon myyntiryhmää. Työnkuva on laaja ja monipuolinen. Tuotespesialistina vastaat alueesi aktiivisesta myyntityöstä ja myynnin edistämisestä. Työsi on suunnitelmallista asiakasyhteistyötä ja markkinointitoimenpiteiden toteuttamista. Tuotteiden koulutus ja käytönopastus on tärkeä osa tuotespesialistin työnkuvaa. Mediqissä jokainen on oman työnsä laatupäällikkö.

Toivomme, että sinulla on kokemusta asiakastyöstä terveydenhuollon tuotteiden parissa ja tuotetuntemusta. Haavanhoidon osaaminen katsotaan eduksi. Ihanteellinen asuinpaikkasi sijaitsee myyntialueellasi, esimerkiksi Tampereen tai Turun seudulla.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää
• matkustusvalmiutta
• aikaansaavaa työskentelytapaa ja kykyä päätöksentekoon
• positiivista otetta toimintaan
• paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja
• yhteistyötaitoja
• sinnikkyyttä ja joustavuutta
• englannin kielen taitoa
• vahvaa asiakassuuntautuneisuutta
• kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• koulutustausta joko kaupallinen tai/ja sairaanhoidollinen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän kansainvälisessä ja osaavassa yrityksessä. Tukenasi sinulla on yrityksen vahvat ammattilaiset.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Antti Tapanila, puh 020 112 1770, 29.6.2021 klo 13-16, 30.6.2021 klo 13-16 ja 3.8.2021 klo 13-16.

Tunnistatko itsesi kuvauksesta? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään 16.8.2021.

Hae tehtävää tästä: https://www.uramediqissa.fi/tyopaikat/tuotespesialisti-haavanhoito-ja-alipainehaavanhoito

Tervetuloa Mediqille!

Lue lisää

Avoimet työpaikat