Tuotespesialisti Avannetuotteet

Ilmoittaja Coloplast

Sijainti Vantaa

Haku päättyy 28.9.2023

Lisätietoja Heidi Mellanen

S-posti fiheme@coloplast.com

Edellisen avannetuotteiden tuotespesialistin siirtyessä yrityksemme sisällä uusiin haasteisiin etsimme uutta tiimin jäsentä myyntirooliin.

Haluatko, että työlläsi on jokin suurempi merkitys? Coloplastilla on markkinoiden parhaat tuotteet ja ratkaisuillamme voimme vaikuttaa postiivisesti ihmisten elämänlaatuun.

Työskentelet pääkaupunkiseudun hyvinvointialueilla: Helsinki (HUS), Vantaa-Kerava, Länsi-Uusimaa, Keski-Uusimaa ja Itä-Uusimaa. Asut Helsinki – Vantaa – Espoo seudulla. Työ edellyttää säännöllistä matkustamista ja satunnaisia yöpymisiä hotelleissa.

Vastuullasi on avannetuotteiden liiketoiminnan kehittäminen pitkäjänteisesti. Olet henkilö, jolla on taito ottaa sujuvasti erilaiset vuorovaikutustilanteet haltuun ja luoda luottamuksellisia asiakassuhteita. Omaksut uudet asiat nopeasti ja tartut tehokkaasti toimeen. Teet työtäsi suunnitelmallisesti ja kunnianhimoisesti ottaen huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Myynnin analysointi ja työn raportointi ovat sinulle tuttuja. Nautit itsenäisestä työskentelystä, mutta pystyt toimimaan hyvin tiimin jäsenenä. Haastehakuisena haluat oppia uutta ja kehittää itseäsi.

Lue lisää

Avoimet työpaikat