Tuotespesialisti – anestesia- ja leikkaussalituotteet

Ilmoittaja OneMed Oy

Sijainti Helsinki, pääkaupunkiseutu, Etelä-Suomi

Haku päättyy 22.1.2023

Lisätietoja Annukka Markkanen

S-posti annukka.markkanen@onemed.com

Oletko terveydenhuollon ammattilainen, jolla on kokemusta niin leikkaussalista kuin anestesiastakin? Nautitko vaihtuvista ihmiskontakteista? Haluatko päästää sisäisen myyjäsi irti ja ottaa uuden suunnan urallesi OneMedin tuotespesialistina?

Nyt etsimme tuotespesialistia anestesia- ja leikkaussalituotteiden myyntiin. Myyntialueena on koko Suomi keskittyen suurimpien hyvinvointialueiden eri asiakasryhmiin. Työtä tehdään kentällä itsenäisesti kuitenkin tehden yhteistyötä tuotepäällikön ja muun myyntitiimin kanssa. Työ edellyttää hyviä tiimityötaitoja, itsenäistä otetta ja kykyä ottaa haltuun suuriakin kokonaisuuksia. Tehtävä sisältää runsaasti matkustamista, joten toivomme että viihdyt tien päällä. Toivomme, että asut hyvien kulkuyhteyksien päässä Etelä-, Keski- tai Länsi-Suomessa. OneMed tarjoaa tehtävään täysautoedun.

Edellytämme terveydenhuollon koulutusta. Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että sinulla on vankka ammattiosaaminen terveydenhuollon tehtävästä (anestesia/leikkaussali) ja halu tehdä ja kehittyä myyntityössä. Lisäksi tarvitset hyvää kielitaitoa suomeksi ja englanniksi sekä positiivista tuloshakuista mieltä. Arvostamme pirteää hymyä ja asiakaspalvelu-asennetta myös tiukoissa tilanteissa.

Meillä on erittäin mukavat asiakkaat, ammattitaitoinen organisaatio tukemassa työtäsi ja hyvä tuoteportfolio. Tehtävässä pääset keskittymään myyntityöhön ja hyvin tehty työ on selkeästi mitattavissa. Olet tervetullut joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Annukka Markkanen, puh. 040 411 6681. Annukan tavoitat parhaiten: 19.12 klo 10-11, 20.12 klo 9-10:30, 21.12 klo 10-16, 22.12 klo 10-16 ja joulunpyhien jälkeen arkisin klo 9-16.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV 22.1. mennessä osoitteella recruitment@onemed.com. Laita otsikoksi ”Tuotespesialisti”

Avoimet työpaikat