Tuotepäällikkö

Ilmoittaja Mekalasi Oy

Sijainti Helsinki

Haku päättyy 31.8.2021

Lisätietoja Mari Pynnönen

S-posti mari.pynnonen@mekalasi.fi

Haluatko päästä vastaamaan anestesia ja tehohoidon tuotevalikoimasta myynnin- ja asiakkuushallinnan tehtävissä? Löytyykö sinulta sairaanhoidollinen koulutustausta ja alan työkokemusta. Tämä voi olla sinun mahdollisuutesi Mekalasi Oy:n vahvassa kasvussa olevassa organisaatiossa.
Etsimme nyt Mekalasi Oy:lle uutta ammattilaista TUOTEPÄÄLLIKÖN tehtäviin vastaamaan anestesia ja tehohoidon tuotevalikoimasta, niiden myyntitehtävistä sekä asiakkuuksien ja päämiesyhteyksien hallinnasta.

Tuotepäällikkönä suunnittelet viikoittaiset aktiviteetit ja teet niiden mukaisesti asiakastyötä, tapaat hankintaorganisaatioiden edustajia sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöä. Tuotepäällikkönä seuraat vastuualueesi tunnuslukuja ja tavoitteita sekä vastaat asiakkuus-, päämies- ja myyntiprosessien hoitamisesta erikoissairaanhoidon liiketoiminta-alueella. Toimit tuotealueesi asiantuntijana.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta erikoissairaanhoidon tehtävistä. Taustaltasi voit olla esimerkiksi sairaanhoitaja tai terveydenhuoltoalan myynnin osaaja. Erityisesti käytännön osaaminen anestesia – tehohoidosta luetaan eduksi. Tärkeää on kykysi toimia terveydenhuollon parissa, joten terveydenhuollon prosessien tuntemus sekä tuoteosaaminen on erittäin tervetullutta.

Tehtävässä vastaat kansainvälisistä ja kotimaisista päämiessuhteista sekä julkisten hankintojen tarjousprosesseista. Lisäksi tehtäviisi kuuluu tuotteiden käyttökouluttaminen.

Toimit luontevasti kansainvälisessä toimintaympäristössä ja innostut tuotevalikoiman kehittämisestä. Olet itseohjautuva sekä priorisointikykyinen. Työn kannalta englannin kielitaito on välttämätön. Lisäksi tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme Sinulle haastavan ja itsenäisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Saat tehtävään ja tuotteisiin perusteellisen koulutuksen sekä osaavien kollegoiden jatkuvan tuen.

Lue lisää

Avoimet työpaikat