Tuotepäällikkö, Point-of-Care

Ilmoittaja Mediq Suomi Oy

Sijainti Espoo

Haku päättyy 7.6.2021

Lisätietoja Satu Peltola

S-posti satu.peltola@mediq.com

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 1 mrd euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen ja tarjota asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja vastaamaan myös tulevaisuuden tarpeisiin. Teemme työtä koko sydämellämme. Tutustu meihin tarkemmin: www.mediq.fi

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja.
Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä.

Haemme nyt labratiimiimme
TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ
ottamaan vastuulleen verikaasuanalytiikan tuotealueemme.
Toimit verikaasuanalytiikan asiantuntijana ja myyjänä strategisesti keskeisessä tuoteryhmässämme. Olet etsimämme henkilö, jos kliininen laboratoriodiagnostiikka on lähellä sydäntäsi ja haluat myyjäksi Suomen parhaaseen diagnostiikkatiimiin. Työtä tehdään asiakkailla ympäri Suomen, joten asuinpaikallasi ei ole merkitystä. Työ sisältää tuotetukea, tarjousten tekoa, asiakkaiden koulutusta ja toimittajasuhteiden hoitoa. Ajokortti on työtehtävien hoidon kannalta välttämätön.

Mediqin labratiimin työilmapiiri on loistava ja kollegat tukevat sinua päivittäisissä työtehtävissä tarpeen mukaan. Oman tiimin lisäksi saat apuja vahvoilta ammattilaisiltamme asiakaspalvelu-, markkinointi-, tarjous-, osto- ja huoltotiimeissä. Laitteiden valmistaja auttaa ja kouluttaa sinut asiantuntijaksi juuri heidän tuotteisiinsa. Kokemus verikaasulaitteista on etu, mutta ei välttämätöntä, jos laboratorio-diagnostiikka on sinulle muutoin tuttua. Voit olla kokenut konkari tai aloitteleva myyntihenkilö. Monipuolisten IT-ratkaisuiden käyttö on osa laboratorion arkea, joten hyvät IT-taidot tai niiden nopea omaksuminen ovat tarpeen.

Edellytämme sinulta:
• Kliinisen laboratorio-alan tuntemusta
• Myyntihenkisyyttä
• Can do -asennetta
• Englannin kielen taitoa
• Matkustusvalmiutta

Tarjoamme sinulle:
• Itsenäisen työympäristön
• Selkeät tavoitteet
• Toimialan mukavimmat työkaverit
• Globaalisti johtavan päämiehen (Werfen)
• Hyvät henkilöstöedut (ml. autoetu)
• Laajat työterveyspalvelut

Haluatko tietää lisää tehtävästä!
Soita ja kysy lisää maanantaina 24.5 klo 15-17, torstaina 27.5 klo 16-18 tai torstaina 3.6 klo 12-14 myyntipäällikkö Satu Peltola, puh. 050 4314 772.

Tunnistatko itsesi kuvauksesta? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen kuvaus omista ammatillisista vahvuuksistasi palkkatoiveineen mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään 7.6.2021. Hae pian, sillä aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana.

Tervetuloa Mediqille!

Lue lisää

Avoimet työpaikat