Tuotepäällikkö – patologian tarvikkeet ja reagenssit

Ilmoittaja Mediq Suomi Oy

Sijainti Espoo

Haku päättyy 15.3.2021

Lisätietoja Sami Långström

S-posti sami.langstrom@mediq.com

Tehtäväsi on vastata patologian tarvikkeiden ja reagenssien myynnistä ja markkinoinnista Suomessa. Hallitset tuotealueesi kokonaisvaltaisesti hinnoittelun, käyttökoulutusten, nettimarkkinoinnin ja toimittajayhteyksien ylläpidon suhteen. Tuotealueen jatkuva kehittäminen ja kasvattaminen ovat luonnollisesti avainasemassa.

Emme kuitenkaan halua rajata tehtävää liian tiukasti, joten tässä on myös loistava paikka tehdä työstäsi omannäköinen kokonaisuus.

Millaista henkilöä haemme? Tehtävään soveltuva koulutus voisi olla terveydenhuollon, laboratorioalan, terveysteknologian tai luonnontieteiden alalta. Arvostamme terveydenhuollon tai laboratorioalan myynti ja -markkinointikokemusta, mutta se ei ole välttämätöntä. Patologian tuotealueen tuntemus katsotaan eduksi. Englannin kieltä tarvitset toimittajayhteyksien hoidossa.

Koska tehtävä on itsenäinen, toivomme että olet hyvä johtamaan omaa työtäsi ja omaat proaktiivisen sekä yhteistyötä rakentavan työotteen asiakkaiden, toimittajien ja työkavereiden kanssa. Työhön sisältyy matkustamista ja nykytilanteen puitteissa myös aktiivista etätapaamisten järjestämistä asiakkaidemme kanssa. Matkustamiseen käytämme pääsääntöisesti työsuhdeautoa, joten ajokortti on pakollinen.

Miksi Mediq? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä. Vaikka työsi on itsenäinen et ole yksin. Saat ympärillesi mukavat kollegat sekä kokeneen ja keskustelevan ilmapiirin. Laboratorio-osastollamme työskentelee tällä hetkellä 15 alan asiantuntijaa ja tulet tekemään töitä työparina patologian laitteista vastaavan tuotepäällikön kanssa. Tukenasi sinulla on oman tiimin lisäksi vahvat ammattilaiset asiakaspalvelu-, markkinointi-, tarjous-, osto- ja huoltotiimeissä.

Tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut em. autoedun lisäksi. Toimistomme sijaitsee Espoon Niittykummussa, jossa meillä on ajanmukaiset ja modernit tilat.

Lue lisää

Avoimet työpaikat