Trainee / Assistant Controller

Ilmoittaja Mediq Suomi Oy

Sijainti Espoo

Haku päättyy 29.8.2022

Lisätietoja Elisa Hasila

S-posti elisa.hasila@mediq.com

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 1,0 mrd euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista ja tehokasta hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen monessa maassa. Teemme työtä koko sydämellämme.

Palvelemme Mediq Suomi Oy:ssä suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja. Olemme innovatiivinen kaupan alan edelläkävijä ja palveluksessamme on alan parhaimpia asiantuntijoita. Tutustu meihin: www.mediq.fi

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä.

Haemme monipuolisista taloushallinnon töistä kiinnostunutta

TRAINEE / ASSISTANT CONTROLLERIA

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2023 saakka tukemaan yrityksemme ERP-hanketta. Viikoittainen työaikasi vaihtelee 20-37,5 tunnin välillä, joten tehtävä sopii myös taloushallinnon opiskelijalle.

Tarjolla on erinomainen mahdollisuus saada aluksi monipuolista kokemusta ulkoisen laskennan tehtävistä, minkä jälkeen tarjoamme oppimispolun Assistant Controllerin tehtäviin. Tulet osaksi osaavaa ja hyvähenkistä taloushallinnon tiimiämme, ja pääset työskentelemään kansainvälisessä yrityksessä. Tarjoamme haastavia tehtäviä ja hyvän perehdytyksen.

Trainee-polkusi alussa tehtäviäsi ovat myynti- ja ostoreskontran hoito, maksumuistutusten lähettäminen, tiliotteiden käsittely, laskujen käsittely ja tiliöinti, tositteiden kirjaus sekä monet muut päivittäiset kirjanpidon tehtävät. Kuukauden vaihteessa osallistut kuukausiraportointiin yhdessä taloustiimin kanssa. Kun olet kerryttänyt osaamistasi ulkoisen laskennan operatiivisissa tehtävissä, pääset osallistumaan sisäisen laskennan tehtäviin kuten johdon raportointi, konserniraportointi ja budjetointi.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Mitä toivomme sinulta?

– menestystä taloushallinnon opinnoissa ja hieman kokemusta vastaavista tehtävistä
– kiinnostusta sekä ulkoiseen että sisäiseen laskentaan
– tietojärjestelmien sujuvaa käyttöä; koet Excelin päivittäiseksi työkaluksesi
– sujuvaa englannin kielen taitoa
– positiivista ja innostunutta asennetta
– halua kehittyä tehtävässä ja kehittää omaa osaamista
– oma-aloitteista, ratkaisuhakuista ja tarkkaa työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle:

– vastuullisia ja monipuolisia taloushallinnon tehtäviä innokkaassa ympäristössä
– mahdollisuuden perehtyä terveydenhuollon ja kaupan alan liiketoimintaan
– viihtyisät toimitilat Espoon Niittykummussa lähellä metroasemaa ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöskentelyyn

Haluatko tietää lisää tehtävästä?
Lisätietoja tehtävästä antaa Business Controller Elisa Hasila, puh. 044 532 0842, to 18.8. klo 15-17 ja ti 23.8 klo 15-17.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa mahdollisimman nopeasti – aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.8.2022. Kerrothan myös hakemuksessasi, milloin pääsisit aloittamaan työt.

Lue lisää

Avoimet työpaikat