Toimitusjohtaja

Ilmoittaja Sailab - MedTech Finland ry

Sijainti Helsinki

Haku päättyy 11.8.2024

Lisätietoja Elisa Puolakka

S-posti elisa.puolakka@fairchild.fi

Toimitusjohtaja Sailab – MedTech Finland ry:lle

Haemme toimitusjohtajaa Sailab – MedTech Finland ry:lle rakentamaan Suomea, jossa kaikilla on oikeus turvallisiin, laadukkaisiin, vaikuttaviin ja innovatiivisiin terveysteknologian ratkaisuihin ja palveluihin.

Terveysteknologian toimialajärjestö Sailab – MedTech Finland ry:n toimitusjohtajana pääset vaikuttamaan terveyden tulevaisuuteen nopeasti kehittyvällä toimialalla.

Toimitusjohtajana vastaat hallituksen määrittelemän strategian edistämistä. Ymmärrät poliittista päätöksentekoa ja lainvalmistelua. Johdat yhdistyksen viestintää ja sidosryhmäyhteistyötä aktiivisella, positiivisella ja tavoitteellisella työskentelyotteella.

Tehtäviisi toimitusjohtajana kuuluu operatiivisen toiminnan johtaminen ja toimiston esimiestehtävät. Toimit hallituksen valmistelijana ja esittelijä sekä vastaat yhdistyksen taloudesta. Toimit Sailab – MedTech Finland ry:n edustajana kansainvälisissä verkostoissa ja kotimaan sidosryhmäyhteistyössä. Vastaat yhdistyksen omistaman MedTech Palvelut MP Oy:n operatiivisesta toiminnasta ja palveluiden kehittämisestä.

Toimitusjohtajan tehtävät:

 • Johdat yhdistyksen toimintaa hallituksen asettaman strategian mukaisesti ja edistät strategisten tavoitteiden saavuttamista.
 • Vastaat yhdistyksen operatiivisesti toiminnasta ja henkilöstön johtamisesta.
 • Vastaat vaikuttamistyöstä ministeriöiden, kansanedustajien, hyvinvointialueiden ja muiden keskeisten päättäjien suuntaan.
 • Teet tavoitteellista yhteistyötä keskeisten sidosryhmien kanssa.
 • Toimit hallituksen ja yhdistyksen kokousten valmistelijana ja esittelijänä.
 • Vastaat MedTech Palvelut MP Oy:n operatiivisesta toiminnasta ja palveluiden kehittämisestä.

Odotamme toimitusjohtajalta

 • Vaikuttamisosaamista ja ymmärrystä poliittisesta päätöksenteosta
 • Kokemusta vaikuttamisjärjestössä toimimisesta
 • Sujuvaa viestintää suomeksi ja englanniksi
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Kokemus terveysteknologian tai terveydenhuollon parissa katsotaan eduksi

Tehtävä on kokopäiväinen. Aloitusajankohta voidaan sopia joustavasti. Kokonaispalkka sisältää auto- ja puhelinedun niin sovittaessa.

Sailab – MedTech Finland ry

Sailab – MedTech Finland ry on terveysteknologian toimialajärjestö. Tähtäämme mahdollistavaan sääntelyyn, toimiviin markkinoihin ja terveysteknologian täysimääräiseen hyödyntämiseen.

Jäsenyrityksemme valmistajat, maahantuovat ja/tai jakelevat noin 90 prosenttia Suomessa käytettävästä terveysteknologiasta. Terveysteknologian ratkaisuja on markkinoilla yli 500 000.

Terveysteknologialla tarkoitetaan lääkinnällisiä laitteita ja ihmisen ulkopuoliseen diagnostiikkaan tarkoitettuja lääkinnällisiä laitteita. Alamme on tarkkaan säädelty.

Yhdistyksessä työskentelee toimitusjohtajan lisäksi kolme täysipäiväistä työntekijää: elinkeinopoliittinen asiantuntija, terveysteknologian asiantuntija ja terveyspolitiikan asiantuntija.

MedTech Palvelut MP Oy

MedTech Palvelut MP Oy on Sailab – MedTech Finland ry:n 100 % omistama, kaupallisia palveluja tuottava yhtiö. Palveluita ovat MedLoop-osaamiskeskus, joka tarjoaa verkkokoulutuksia ja tapahtumia terveysteknologian parissa työskenteleville sekä Sailab Fennica -nimikkeistötietokanta.

MedTech Palvelut MP Oy:lle töitä tekee yksi henkilö tuntityönä.

Kiinnostuitko?

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen resume@fairchild.fi viimeistään 11.8.2024.

Hakemukset ja lisätiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa 1.7.–5.7. tai 5.8.–9.8. välisenä aikana Fairchild Executive Searchin Partner Elisa Puolakka, 040 713 1583 tai etunimi.sukunimi@fairchild.fi.

Tule mukaan rakentamaan terveydenhuollon tulevaisuutta yhdessä kanssamme!

Avoimet työpaikat