Territory Manager

Ilmoittaja Coloplast

Sijainti Oulu

Haku päättyy 23.2.2024

Lisätietoja Anna Kilpeläinen

S-posti fianki@coloplast.com

Coloplast kehittää tuotteita ja palveluita intiimiterveydenhoitoon alueella, jolla toimiminen vaatii käyttäjien tarpeiden ja toiveiden syvällistä tuntemista. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme avanne-, kontinenssi-, haavanhoito- ja urologisia tuotteita. Tavoitteenamme on helpottaa intiimiä terveydenhuoltoa tarvitsevien henkilöiden elämää. Olemme yksi maailman johtavista terveydenhoitotarvikkeita valmistavista yrityksistä ja maailmanlaajuisesti meitä on noin 16 000 henkilöä yli 100 maassa. Toimintamme kasvaa ja kehittyy; uteliaisuutemme pitää meidät liikkeessä ja tekee meistä entistä parempia. Suomessa Coloplastilaisia on 32 henkilöä ja toimistomme sijaitsee Vantaalla.

Haluatko, että työlläsi on jokin suurempi merkitys? Coloplastilla on markkinoiden parhaat tuotteet ja ratkaisuillamme voimme vaikuttaa postiivisesti ihmisten elämänlaatuun. Vahvistamme nyt organisaatiota ja haemme uutta Territory Manageria. Työskentelet seuraavilla hyvinvointialueilla: Pohjois-Pohjanmaa, Lappi, Kainuu, Keski-Pohjanmaa. Ideaali asuinpaikkasi on Oulu. Työ edellyttää säännöllistä matkustamista ja yöpymisiä hotelleissa. Vastuullasi on kertakatetrointiin ja suolen toimintaan liittyvien tuotteiden liiketoiminnan kehittäminen pitkäjänteisesti. Olet henkilö, jolla on taito ottaa sujuvasti erilaiset vuorovaikutustilanteet haltuun ja luoda luottamuksellisia asiakassuhteita. Omaksut uudet asiat nopeasti ja tartut tehokkaasti toimeen. Teet työtäsi suunnitelmallisesti ja kunnianhimoisesti ottaen huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Myynnin analysointi ja työn raportointi ovat sinulle tuttuja. Nautit itsenäisestä työskentelystä, mutta pystyt toimimaan hyvin myös tiimin jäsenenä. Haastehakuisena haluat oppia uutta ja kehittää itseäsi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Kyky laatia strateginen suunnitelma vastuulla olevalle alueelle ja vastuu suunnitelman toteutuksesta. Edistymisen ja tulosten säännöllinen raportointi. Suunnitelmien säännöllinen tarkastelu ja tarpeen vaatiessa suunnitelmien mukauttaminen
  • Myynnin kehittäminen suunnitelman mukaisesti
  • Suunnitella ja toteuttaa koulutuksia terveydenhuollon ammattilaisille ja tuotteiden käyttäjille, yksin tai yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa
  • Uusien innovaatioiden lanseeraus

Tehtävässä vaadittavat taidot

  • Terveydenhuollon tai kaupallinen koulutus yhdistettynä kokemukseen menestyksellisestä myyntityöstä terveydenhuollon tarvikkeiden parissa.
  • Uroterapeutin koulutus katsotaan eduksi.
  • Ajokortti
  • Tietotekniset taidot Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Teams, CRM järjestelmä kuten Salesforce)
  • Sujuva suomen kielen taito ja kyky kommunikoida englanniksi

Coloplastilla tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä työtä alamme innovatiivisempien huipputuotteiden parissa ja olla mukana vahvasti kasvavassa yrityksessä. Bonuksena saat mukavat työtoverit ja kannustavan esihenkilön. Coloplast tarjoaa kilpailukykyisen palkan etuineen, kuten auto- ja puhelinedun, laajan terveysvakuutuksen jne.

Soita rohkeasti ja kysy lisätietoja tehtävästä, Myyntipäällikkö Anna Kilpeläinen puh.0503040494 ma 29.1 klo 9-10, to 1.2. klo15-16, ma 5.2. klo10-11 sekä ke 14.2 klo 8.30 -10.00

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 23.2.24 mennessä uraportaalimme kautta. Laita hakemuksesi tulemaan nopeasti, sillä etenemme heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Katso myös www.coloplast.fi ja www.coloplast.com

Lue lisää

Avoimet työpaikat