Territory Manager

Ilmoittaja Coloplast Oy

Sijainti Tampere/Turku

Haku päättyy 24.5.2024

Lisätietoja Heidi Järvenpää

S-posti fiheek@coloplast.com

Coloplast kehittää tuotteita ja palveluita intiimiterveydenhoitoon alueella, jolla toimiminen vaatii käyttäjien tarpeiden ja toiveiden syvällistä tuntemista.

Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme avanne-, kontinenssi-, haavanhoito- ja urologisia tuotteita. Tavoitteenamme on helpottaa intiimiä terveydenhuoltoa tarvitsevien henkilöiden elämää.

Olemme yksi maailman johtavista terveydenhoitotarvikkeita valmistavista yrityksistä ja maailmanlaajuisesti meitä on noin 16 000 henkilöä yli 100 maassa. Toimintamme kasvaa ja kehittyy; uteliaisuutemme pitää meidät liikkeessä ja tekee meistä entistä parempia. Suomessa Coloplastilaisia on 32 henkilöä ja toimistomme sijaitsee Vantaalla.

Haluatko, että työlläsi on jokin suurempi merkitys?

Coloplastilla on markkinoiden parhaat tuotteet ja ratkaisuillamme voimme vaikuttaa postiivisesti ihmisten elämänlaatuun. Edellisen Territory Managerin siirryttyä uusiin tehtäviin organisaation sisällä, haemme nyt avannetuotteiden myyntiin Territory Manageria.

Asiakkaitasi ovat avannehoitajat, sairaanhoitajat, hoitotarvikejakeluiden henkilökunta ja hankintatoimistot.

Työskentelet seuraavilla hyvinvointialueilla: Pirkanmaa, Kanta-Häme, Varsinais-Suomi, Satakunta, Etelä-Pohjanmaa ja Pohjamaa. Ideaali asuinpaikkasi on Tampere tai Turku.

Työ edellyttää säännöllistä matkustamista ja yöpymisiä hotelleissa. Vastuullasi on avanteenhoitoon liittyvien tuotteiden liiketoiminnan kehittäminen pitkäjänteisesti. Olet henkilö, jolla on taito ottaa sujuvasti erilaiset vuorovaikutustilanteet haltuun ja luoda luottamuksellisia asiakassuhteita.

Omaksut uudet asiat nopeasti ja tartut tehokkaasti toimeen. Teet työtäsi suunnitelmallisesti ja kunnianhimoisesti ottaen huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Myynnin analysointi ja työn raportointi ovat sinulle tuttuja. Nautit itsenäisestä työskentelystä, mutta pystyt toimimaan hyvin myös tiimin jäsenenä. Haastehakuisena haluat oppia uutta ja kehittää itseäsi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Kykyä laatia strateginen suunnitelma vastuulla olevalle alueelle ja vastuu suunnitelman toteutuksesta. Edistymisen ja tulosten säännöllinen raportointi. Suunnitelmien säännöllinen tarkastelu ja tarpeen vaatiessa suunnitelmien mukauttaminen
  • Kokemusta myynnistä sairaalaympäristössä, mielellään sairaalatarvikkeista
  • Kykyä suunnitella ja toteuttaa koulutuksia terveydenhuollon ammattilaisille ja tuotteiden käyttäjille, yksin tai yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa
  • Kokemusta uusien innovaatioiden lanseerauksesta
    Tehtävässä vaadittavat taidot
  • Terveydenhuollon tai kaupallinen koulutus yhdistettynä kokemukseen menestyksellisestä myyntityöstä terveydenhuollon tarvikkeiden parissa.
  • Ajokortti
  • Tietotekniset taidot Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Teams, CRM järjestelmä kuten Salesforce)
  • Sujuva suomen kielen taito ja kyky kommunikoida englanniksi

Coloplastilla tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä työtä alamme innovatiivisempien huipputuotteiden parissa ja olla mukana vahvasti kasvavassa yrityksessä. Bonuksena saat mukavat työtoverit ja kannustavan esihenkilön. Coloplast tarjoaa kilpailukykyisen palkan etuineen, kuten auto- ja puhelinedun, laajan terveysvakuutuksen jne.

Soita rohkeasti ja kysy lisätietoja tehtävästä, Myyntipäällikkö Heidi Järvenpää puh.040 650 7579 to 25.4. klo 9-10, pe 26.4. klo 12-13, to 2.5. klo 15-16 tai ke 8.5. klo 8-9.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 24.5.2024 mennessä uraportaalimme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja etenemme heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Katso myös www.coloplast.fi ja www.coloplast.com

Lue lisää

Avoimet työpaikat