Tender & Pricing Coordinator

Ilmoittaja Medidyne Oy

Sijainti Vantaa

Haku päättyy 18.10.2021

Lisätietoja Jani Niva

S-posti jn@medidyne.fi

Tender & Pricing Coordinator

Vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle

Oletko julkisten kilpailutusten ja myyntitarjousten vahva ammattilainen? Etsimme kokenutta tarjoustoimintojen osaajaa ja prosessien kehittäjää vastaamaan koko yrityksemme tarjoustoiminnoista. Vastuullasi ovat lääkintälaitteiden ja -tarvikkeiden tarjoustoiminta ja sopimushallinto sekä hinnastojen ylläpito ja päivittäminen. Työtehtävät sisältävät sekä julkisten hankintojen kilpailutuksia että myynnin vakiotarjousten tuottamista ja koordinointia yhteistyössä myyntitiimien kanssa. Lisäksi teet päivittäin yhteistyötä asiakkaiden , Suomen huollon ja myynnin tuen sekä Tanskan emoyhtiön myynnin tuen kanssa.

Olet persoonana itsenäinen, oma-aloitteinen, sosiaalinen ja omaat ”Can Do -asenteen.” Tarjoustoiminnot ovat vahvuuksiasi ja koet ammatillista mielenkiintoa tarjousprosessien kehittämiseen. Työskentelytapasi on huolellinen ja aikaansaava sekä rutiineja sietävä ja omaat hyvät tiimityötaidot. Olet tottunut joustamaan työssäsi tarpeen vaatiessa ja pystyt työskentelemään myös aikataulupaineen alaisena. Erityisesti arvostamme vastuuntuntoista otetta työhön ja halua kehittyä sekä kehittää uutta.

Tehtävä edellyttää kokemusta:

 • Julkisten hankintojen ja tarjoustoimintojen osaamista ja tuntemusta.
 • Katsomme eduksi kokemuksen vastaavista työtehtävistä.
 • Soveltuvaa kaupallista tai terveydenhoidon koulutusta.
 • Erilaisten IT- ohjelmistojen MS Dynamics C5 tai muu ERP, MS Office (Word ja Excel) ja CRM-ohjelmisto vahvaa hallintaa ja nopeaa oppimiskykyä.
 • Tehtävässä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tehtävän edellyttämät ominaisuudet

 • Mielenkiinto ja palo kehittää tarjoustoimintoja kasvuyrityksessä.
 • Itsenäinen työskentely ja paineensietokyky.
 • Organisointitaidot ja positiivinen asenne.

Tarjoamme sinulle:

 • mielekkään työtehtävän ammattitaitoisessa tiimissä kasvavassa yrityksessä.
 • Nykyaikaiset työvälineet ja kilpailukykyisen palkkauksen.
 • Pienen yrityksen joustavuuden ison konsernin eduilla.

Lisätietoja työtehtävistä: Jani Niva, Managing Director, p. 0400 932 300, to 30.9. klo 15-16 ja ke 6.10. klo 14 – 16.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä englanninkielinen ansioluettelosi pikaisesti, viimeistään 18.10.2021 mennessä, osoitteeseen jn@medidyne.fi. Viestiin tunnus ”Tender & Pricing Coordinator”. Haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Medidyne Oy on suomalainen lääkintälaitteiden ja sairaalatarvikkeiden maahantuontiyritys ja osa pohjoismaista Medidyne-konsernia. Myymme ja markkinoimme korkealaatuisia ja edistyksellisiä laitteita ja tarvikkeita terveydenhuollon eri sektoreille. Keskitymme erityisesti akuutti-, ensi- ja tehohoidon, anestesian sekä kardiologian tuotteisiin ja ratkaisuihin, joiden tarkoituksena on osaltaan pelastaa ihmishenkiä. Tavoitteenamme ja toiminta-ajatuksenamme on olla enemmän kuin vain myyntiyritys – tahdomme olla kehityksen edelläkävijöitä ja muutoksen tekijöitä – joka päivä.

Lue lisää

Avoimet työpaikat