Tekninen asiantuntija

Ilmoittaja Mediq Suomi Oy

Sijainti Espoo

Haku päättyy 24.5.2022

Lisätietoja Jyri Rintala

S-posti jyri.rintala@mediq.com

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 1 mrd euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen monessa maassa. Teemme työtä koko sydämellämme.

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja. Tutustu meihin: www.mediq.fi

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä.

Haemme nyt tekniseen palveluumme

TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA

vahvistamaan Espoossa sijaitsevan teknisen palvelumme laboratorio- ja lääkintälaitehuoltoa.

Tehtävässä toimit myymiemme laitteiden teknisenä asiantuntijana Suomessa. Huoltotoiminta tapahtuu asiakkaidemme tiloissa sekä tarvittaessa omissa tiloissamme Espoossa. Vastuullasi oleviin teknisiin toimintoihin koulutamme joko itse tai valmistajien koulutuskeskuksissa, pääsääntöisesti Euroopan alueella. Toimit yhteistyössä myyntihenkilöstömme kanssa laaja-alaisesti; mm. tuet tarjousten laadintaa teknisellä asiantuntemuksellasi, varmistat laitteiden käyttöönotot, tuet asiakkaita laitteiden käyttöön liittyvissä teknisissä asioissa ja teet laitehuollot ennalta laaditun suunnitelman mukaisesti. Toiminnallasi varmistat asiakkaidemme laitteiden toimivuuden sekä teknisen tuen asiakkaidemme tekniselle henkilöstölle.

Toivomme, että sinulla on hyvä tekninen tietämys hankittuna koulutuksen ja kokemuksen kautta sekä kyky ylittää asiakkaan odotukset ensiluokkaisella ”can do” -asiakaspalveluasenteella.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi:
• tarkkaa, suunnitelmallista ja aikaansaavaa työskentelyotetta sekä kykyä päätöksentekoon
• positiivista otetta toimintaan
• paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja
• hyviä Microsoft Office -ohjelmien käyttötaitoja
• kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä
• sinnikkyyttä ja joustavuutta
• englannin ja suomen kielen kirjallista sekä suullista taitoa
• mielenkiintoa teknisen palvelun ratkaisujen kehittämiseen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän kansainvälisessä ja osaavassa yrityksessä. Tukenasi sinulla on yrityksen vahvat ammattilaiset mm. oston, myynnin, asiakaspalvelun, taloushallinnon ja logistiikan organisaatioissa.

Asiakkaamme sijaitsevat ympäri Suomea, joten työ sisältää luonnollisesti myös matkustusta. Matkat asiakkaille taittuvat tarjoamallamme autoedulla.

Soita ja kysy lisää!
Lisätietoja tehtävästä antaa teknisen palvelun päällikkö Jyri Rintala, puh. 040 612 6249, maanantaisin klo 10-12 ja keskiviikkoisin klo 13-15.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa mahdollisimman nopeasti – aloitamme hakemusten käsittelyn heti!
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pian – kuitenkin viimeistään 24.5.2022.

Lue lisää

Avoimet työpaikat