Tekninen asiakaspalvelija

Ilmoittaja Haltija Group Oy

Sijainti Pirkkala

Haku päättyy 30.5.2021

Lisätietoja Sofia Rosvall

S-posti sofia.rosvall@nordic.fi

Haltija on suomalainen valtakunnallisesti asiakkaitaan palveleva yritys, joka tarjoaa kattavat ratkaisut erilaisiin apuväline- ja kuntoutustarpeisiin sekä erilaisissa elämäntilanteissa hyvän arjen mahdollistavaan hyvinvointiteknologiaan. Keskeinen asiakaskunta on apuvälineiden, kuntoutuksen ja hyvinvointituotteiden käyttäjät. Haltija on jokaisen hyvinvoinnistaan kiinnostuneen ihmisen asiantunteva kumppani.

Haemme nyt Haltija Groupin huollon tekniseen asiakaspalveluun Pirkkalaan

TEKNISTÄ ASIAKASPALVELIJAA

Teknisen asiakaspalvelijan mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä näet Haltijan palveluiden merkityksen ja toteutumisen näköalapaikalta. Hakemamme henkilö ymmärtää laadukkaan palvelukokemuksen merkityksen ja haluaa olla mukana toteuttamassa ja kehittämässä sitä. Olet olennainen osa palveluketjua, jonka tavoitteena on toimittaa asiakkaille asiakaskokemuksessa paras apuvälinehuoltopalvelu.

Toimit osana pientä tiimiä, jossa palvelette yksityisiä- ja julkisia terveydenhuollon organisaatioita läpi Suomen. Esihenkilönäsi toimii teknisen asiakaspalvelutiimin palveluvastaava.

Tehtäviäsi ovat muun muassa:

– Tilausten ja pyyntöjen vastaanotto ja kirjaus, asiakaspalvelun ja kirjausten laadusta huolehtiminen
– Ulkoiset ja sisäiset tukipyynnöt
– Tuotereklamaatiot
– Huoltoaikojen sopiminen

Etsimällämme henkilöllä on hyvät taidot sekä suunnitella- ja toteuttaa työtään. Ratkaiset tehokkaasti eteesi tulevia haasteita sekä itsenäisesti, että osana tiimiä. Tuet myös tiimiäsi asioiden hoidossa. Matriisityöskentely on sinulle tuttua, ja työskentelet sujuvasti erilaisten sidosryhmien, kuten huoltotiimin, oston ja logistiikan kanssa. Kehität omassa roolissasi toimitusketjua ja parannat entisestään asiakaskokemusta. Sinulle on luontevaa työskennellä tiiviisti asiakasrajapinnassa.

Toivomme motivoitunutta ja aikaansaavaa asennetta sekä aiempaa kokemusta esimerkiksi puhelimitse tehdystä asiakaspalvelusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä ratkaista asiakkaiden haasteita sekä luoda kestäviä yhteistyösuhteita. Asiakaspalveluhenkisyys sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat tässä tehtävässä tärkeitä. Tekninen osaaminen ja tiedonkäsittelytaidot luetaan myös eduksesi. Ilmaisethan itseäsi hyvin niin kirjallisesti, kuin suullisestikin. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi kaupalliselta- tai tekniseltä alalta.

Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu Haltija Groupille vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Avoimet työpaikat